Jag gjorde hennes dag♥️

Jag har precis kommit hem från en tur till Rimbo. Var tvungen att springa in på apoteket och hämta ut mina antidepressiva. Vet ni vad? Igår slog det mig att jag inte tagit dem på flera veckor för jag har varit så inne på att komma ihåg alla vitaminer. Under dessa veckor har jag varit riktigt nere, aggressiv och känt att allt är skit. Jag har tänkt att det har med graviditeten att göra, men samtidigt så hemsk jag har varit så är det ganska solklart att det e pga brist av medecin. För visst kan man bli lite sur och grinig som gravid men inte på den här nivån, det är jag rätt säker på. Så nu har jag mina medeciner och ska göra allt jag kan för att komma ihåg dem. Har en app som ska påminna mig varje dag, men den verkar ju ha slutat fungera iom att jag inte fått någon påminnelse på ett bra tag. Ska se om jag kan hitta någon annan app dom kan påminna mig, för jag är riktigt kass på att komma ihåg.

Nu till något roligare.. Vi var in på Coop för att handla lite jordgubbar som jag skulle mosa och ha till mina pannkakor då det är lite väl mycket socker i vanlig sylt. Pratade lite med kassörskan och i slutet av samtalet så önskade jag henne en riktigt fin dag. Vet ni? Hon lös upp och sa ”Nu är min dag riktigt fin, för du gjorde den bara genom att vara trevlig”. Tänk att jag bara var mig själv och gjorde hennes dag, jag blev så himla varm i kroppen för jag kände verkligen hennes glädje. DET gjorde min dag ska ni veta.

Så då gjorde det inre så mycket att svärmors tips om att mosa jordgubbar med sötströ till pannkakorna inte var en hit🤣

Hoppas eran dag startat på lika fint vis som min😘

10 reaktioner till “Jag gjorde hennes dag♥️”

  1. Men herregud vilken vacker bild, jag älskade verkligen den! Men åh du är väl helt underbar du, vad kul att du gjorde hennes dag. Man vet ju hur glad man blir av att bara få ett hej eller leende 🙂 <3

  2. Ojdå inte bra att glömma den ju, kan du inte bara ställa alarm klocka och skriva ”medicin” och ange ett klockslag som du brukar ta den. Vad härligt att ni gjorde varandras dag 😊💓

  3. Jag tror inte så många tänker på att säga det till kassörskor. Så du var riktigt gullig. Det behövs inte mycket för att göra någons dag.
    Jag har flera små dosetter, till morgon och kvällen. Maken delar dem 2 veckor i taget typ. Kanske kan det vara något?

  4. men vad kul hon blev så glad , att vara snäll och trevlig mot folk man bara möter en kort sväng tror jag också kan göra så mycket. du är en sån fin människa kram ❤

  5. Men vad bra att du fick en så tydlig markering att dina mediciner faktiskt hjälper dig. Berätta gärna om måendet och humöret ändras när du väl tar medicinerna igen. För mig var det tvärtom. Jag slutade med mina mediciner för att jag märkte att när jag glömt dem flera dagar i sträck så mådde jag så mycket bättre än när jag tog dem.

Kommentera