Harmoni

Idag sov jag riktigt länge för att vara jag, slog upp ögonen och gick upp på toaletten sen somnade jag om. När jag vaknade var hon 10 och jag flög upp ur sängen, får lite ångest när ja sovit så länge. Har precis avnjutit frukost ute i trädgården. Känner verkligen att tröttheten äter upp mig idag 🤣

Igår så vart förråden klara och vi bar över en hel del grejer från det gamla förrådet som ska tömmas. Vi höll på hela dagen med lite pauser här och där, ska erkännas att jag inte bar så mycket men jag rensade en del saker. När vi flyttade hit så fick vi slänga alla våra möbler förutom sängen så de inte fanns plats. Så vi har mest porslin och sånt kvar. Ska gå igenom det lite bättre idag är tanken, om Micke bara kunde vakna någon gång 😉 visar bilder på förråden när vi lagt in allt då det är massor med prylar utanför.

Gårdagen avslutades med lite grillning och långa och djupa diskussioner ute i trädgården. Det är ju så otroligt mysigt att sitta utomhus nu ♥️

”Älskling kolla jag har gjort en fjäril av köttet, det måste du ta kort på och ha på bloggen” 🤣

Det jag uppskattar mest med att bo här är att det är mitt i naturen, det är skog runtomkring oss och jag tycker det är så himla mysigt. Kan sitta ute i flera timmar och filosofera om allt och ingenting, harmoni är så otroligt viktigt för mig.

Har ni haft en bra helg?

21 reaktioner till “Harmoni”

 1. Oj vad gott det såg ut med grillat.
  Ja, tänk att vi (speciellt kvinnor) blir programmerade till att tycka att en liten sovmorgon är något hemskt. För nåt år sedan skrev jag ett gnälligt inlägg om att man inte ens kan få vila när man behöver det, för att den där inprogrammerade ångesten sitter där och skriker att man måste kliva upp ur sängen.
  Jag ser fram emot förrådsbilder. 🙂 Hoppas att du har en fin kväll.

 2. Vad skönt att förråden är klara nu, det gick väl rätt fort ändå att få upp dem eller tänker jag fel ? Känns som du berättade om de nyss.. Strunt samma, men skönt att få in lite saker och så =)

 3. Så gott med grillat! Kul det där med fjärilen🦋 vi har varit på en massa studentfiranden men nu är det äntligen slut för våran del. Kram

 4. Känner igen mig i att få ångest av att ha sovit lite ”för länge”. Fattar inte vad man ska ha det för, ibland kan man ju verkligen behöva den tiden, men ändå kommer ångesten. Måste verkligen vara underbart att få bo ute i naturen!! Bara lyssna på naturljud, känna doften av grönska och se allt det vackra!!

 5. Det är verkligen superskönt på landet ❤ Inte undrar du är trött om du fixade en massa igår ❤
  Du får säga till han att det var en jättefin fjäril han fixat till 👍👍

 6. Du behövde nog sova och vila lite. Viktigt att lyssna på kroppen med nu när du väntar en liten. Vad mysigt att sitta i trädgården och bara njuta 😍

Kommentera