Allt är klart inför imorgon!

Nu har vi varit och handlat inför imorgon och det känns skönt att ha det gjort. Vi kom iväg runt 9 snåret imorse och det hade inte hunnit så mycket folk till Willys. Det var rätt skönt att gå runt där och strosa fram tills jag började få ont i kroppen, kändes som att den skulle lägga av på något vis. Men nu när vi är hemma är det bättre, tror jag får runt och spänner mig omedvetet när jag är ute och far.

Imorgon så blir vi ett helt gäng här hemma faktiskt, tror vi blir 9 personer om jag inte räknat fel. Vi ska grilla tillsammans och bara njuta av vädret.. Det sägs ju att det inte kommer regna här 😉 Håller tummarna för det.

Vad har ni för midsommar planer ❤️

21 reaktioner till “Allt är klart inför imorgon!”

 1. Vilken fin bild på dig! Låter ju verkligen som att det kommer bli en otroligt fin dag, håller tummarna för bra väder! Vi ska inte göra något speciellt faktiskt, blir att bara vara hemma 🙂

 2. Vi var och handlade runt 15-tiden och det var fullt.. Så ni gjorde rätt i att ta det i morse 😉 Men skönt när det är klart! Vi blir också 9 imorgon och ska grilla! Hoppas att ni får det bra =)

 3. Blir ju en perfekt midsommar. Umgås med vänner och grilla. Ska till dotterns husvagn och träffa hennes svärföräldrar för första gången. Kommer bli trevligt.

 4. Det är så hemskt att jobba när det är mycket folk. Jag handlade i går och jag tror alla var där samtidigt. Kundvagnar överallt och människor i varje vrå. Skönt att ni fått det gjort!
  Hoppas ni får en härlig grillning i morgon och att vädret blir vad det lovar <3

 5. Vad mysigt att få folk hem till sig och umgås. Och skönt att få handlat innan alla människor skulle göra detsamma. Våra planer är liknande, lite folk till Gråen och grilla. Sen kanske tivoli 😊💓

 6. Så fin bild på dig 🙂 som säger samma här att det inte blir något regn så vi får väl se de är ju sol nu 😅 härligt med grillat och få umgås med andra 🙂

 7. Jag var till affären i går och det var hemskt mycket folk, jag ogillar det massor, får panik av det ❤
  Låter mysigt med så mycket folk ❤ ha en fin midsommar ❤

Kommentera