Övertaggad 😂

Halloj.

NĂ€r jag vaknade imorse sĂ„ skrek jag rakt ut ”Idag Ă€r det midsommarafton Ă€lskling”, snacka om att jag Ă€r övertaggadđŸ€Ł. Vet inte riktigt varför jag ser fram emot den hĂ€r dagen sĂ„ mycket, brukar inte gilla högtider. Kanske beror pĂ„ att Micke kom hem och överraskade oss med oxfilĂ© igĂ„r? Jag Ă€lskar ju kött. Sen Ă€r det ju faktiskt riktigt trevligt nĂ€r man Ă€r ett gĂ€ng som Ă€ter tillsammans. Mickes slĂ€ktingar som bor granne med oss kommer över plus att hans morfar Ă€r hĂ€r, tror det blir helt fantastiskt.

IgĂ„r kvĂ€ll sĂ„ satt vi ute i trĂ€dgĂ„rden i vanlig ordning och diskuterade om allt och ingenting. Kom ihop mot med Mickes morfar I en hetsig diskussion för han lĂ€gger sig i lite för mkt i fel tillfĂ€llen sĂ„ det blir missförstĂ„nd. Jag höjde rösten och skrek allt vad jag hade för att han skulle förstĂ„, det hjĂ€lpte inte och vi bröt ihop i as garv istĂ€llet đŸ€Ł Det Ă€r sĂ„dana vi Ă€r hĂ€r. Skriker pĂ„ varandra och garvar efterĂ„t. Skulle aldrig skrika sĂ„ som jag gjorde om jag visste att det inte skulle sluta i skratt 🙂

Har precis Àtit lite lunch och vÀntar pÄ vÄra gÀster som kommer runt 3 tror jag.

Hoppas ni fĂ„r en superfin dag❀

13 reaktioner till “Övertaggad 😂”

 1. Oxfilé Àr ju inte helt fel. Med din instÀllning för dagen sÄ kan den knappast bli annat Àn bra, eller hur? Trevlig midsommar!

 2. Men gud sÄ gott med oxfile, förstÄr att du ser fram emot dagen dÄ och sÄ trevligt sÀllskap pÄ det.
  HĂ€r ska vi inte fira nĂ„got för midsommarafton finns inte hĂ€r och jag kĂ€nner mig inte alls i nĂ„tt midsommar mode… sĂ„ det Ă€r en vanlig dag för oss, med gammal vanlig mat… haha!!

  kram krma

 3. KĂ€nner igen det dĂ€r övertaggade. Inte för att JAG var det, men min sambo vĂ€ckte mig pĂ„ samma sĂ€tt. ”Glad midsommar och grattis till sovmorgon, ÄLSKLING! Woop Woop!” och jag ville bara grĂ€va ner mig under tĂ€cket igen. Men visst Ă€r det kul med lite eufori. Hoppas dagen blir fantastisk.

 4. Vad hÀrligt att vakna sÄ taggad pÄ midsommarafton. Kul att ni kan ha sÄ hetsiga diskussioner utan att ta illa upp och bara skratta efterÄt. Vad gott med oxfilé. Hoppas att din midsommar blir precis som du tÀnkt dig!

 5. Älskar högtider, mest för att man samlas och umgĂ„s. Kött Ă€r sĂ„ najs!!
  Haha men kul att ni kan skratta ihop iallafall,

 6. Haha sĂ„ kul att ni Ă€ndĂ„ kan skrika pĂ„ varandra och sluta med att garva. Det Ă€r sĂ„ hĂ€rligt. Tillochmed jag sitter och ler hĂ€r nu 🙂

Kommentera