Härlig dag❤️

Det har faktiskt varit en riktigt härlig dag idag, men undantag att jag har haft ont lite här och var . Men jag antar att det gör till. Micke åkte iväg med sin morfar en sväng och då passade jag på att städa och tvätta lite. Det är ju faktiskt härligt att kunna hänga tvätten utomhus nu tycker jag. Då är det sommar på riktigt brukar jag säga 🙂

När Micke kom hem så åt vi rester från igår till lunch, det var minst lika gott idag faktiskt.

Jag och min svärmor satt ute i trädgården och spelade ett spel som är otroligt likt yatzy idag. Det är egentligen exakt samma sak men allt kallas olika. Man ska egentligen spela med poker tärningar men vi äger inga sådana så det blir med vanliga tärningar. Det vart ett par parti nu under kvällen också, men det vart lite kyligt ute så då gick jag in.

rhdr

Dagen har I sin helhet varit bra men det ska bli riktigt skönt att sova om en stund ❤️

16 reaktioner till “Härlig dag❤️”

  1. Vilken härlig dag. Drömmer om att någon gång få hänga tvätt ute, haha. Vi har aldrig gjort de då vi bor i lägenhet och har liten balkong

  2. men vad mysigt att sitta ute och spela spel, önskar verkligen vi också kunde göra det, men bor i sånt livat lägenhetsområde att jag har svårt att tro det skulle bli så rofyllt och mysigt. Men kanske värt att försöka någon kväll för det lät ju verkligen så mysigt ❤️

  3. Roligt att spela spel, det gör man allt för sällan egentligen. Har börjat spela mer med sonen 😁 in i stallet heter det 😂 lätt men roligt.

Kommentera