Vår midsommarafton ❤️

Vilken jäkla midsommarafton det vart hörrni. Solen stod högt på himlen hela dagen och det kom inte ens en droppe regn. Vi satt och skojade om att nu bryts ju traditionen men vi var glada ändå såklart, vem gillar inte sol? 😊

Mickes moster, Jocke och Isaac kom över vid 17 tiden och då hade vi hunnit med att slå igång grillen, tvättat potatis och gjort en riktigt härlig sallad. Men där blev det ett missförstånd för våra gäster hade också fixat sallad, men då fanns det bara mer att ta av 😉.

Riktigt mumsigt, ja minus sillen då😂

Vi grillade oxfilé som Micke köpt med hem och det vart verkligen kanon gott måste jag säga.

Grannarna hade med sig lite fläskkarré som vi fick smaka också. Riktigt gott🙂

Jag är inte speciellt stor I maten men jag åt 2 portioner utan att skämmas. Som alltid när vi är ett gäng som umgås så blir det livliga diskussioner ä, vi har alla så olika åsikter men det är faktiskt bara trevligt.

Min livs kärlek ❤️
Ge mig en puss för faa-aan 😂😙

Till efterrätt så vart det glass och jordgubbar, jag tycker det är svårslaget. Ingenting går upp mot det på sommaren i mitt tycke.

Vi satt ute till 00 tiden innan vi alla gick och lade oss.. Sov verkligen som en stock fram till 9 i morse, men var inte särskilt trött när jag klev upp. Jag festade till det med pannkakor till frukost då jag hade riktigt lågt blodsocker när jag vaknade. Eller ja allt är relativt men för mig är 3.8 lågt och jag skakar och har mig.

Jag hoppas ni hade en lika trevlig midsommarafton som vi hade ❤️

11 reaktioner till “Vår midsommarafton ❤️”

  1. Håller med dig om att det är roligt när man har olika åsikter. Det är ju egentligen ingen vits med att sitta och diskutera när man tycker exakt samma sak! Hemma hos oss brukar det också bli högljutt debatterande och annat!

Kommentera