Gofika

Vilken dag det här har varit hittills. Klockan ringde vid 08.00 för att jag och Helen skulle äta frukost tillsammans innan vi begav oss till Åkersberga. Vi hade storartade planer för dagen som innefattade både fika och handling av mat. Känns som att det är de enda vi gör, handlar och fikar😂

När vi kom till Åkersberga så begav vi oss ner till centrum för att ta oss en fika på Espresso house. Är det bara jag som älskar det stället? De har ju så mycket goda bakverk och annat gott. Vi hade väldigt svårt att bestämma oss för vad vi ville ha och vi stod länge innan vi kom fram till att vi ville dela på en bulle, jag ville ha deras mudcake och Helen tog sig en cheesecake som jag smakade lite på.. Den var riktigt god men inget slog min mudcake😉

Så himla mumsigt 🙂

Vi tog en liten promenad i centrum och hamnade inne på H&M, kikade lite på mamma kläder och hittade ett par mjukisbyxor som jag kan glida runt i när det är lite kyligare. Dem var på rea så jag kom faktiskt ganska billigt undan 🙂 Kan fortfarande ha de flesta av mina vanliga kläder men jag tänker i förebyggande syfte🙂

Vad har ni gjort idag?

29 reaktioner till “Gofika”

 1. Vilken härlig dag!!
  Ååh vilken god fika! Älskar också stället mitt favorit ställe tror jag nog!
  Kul med en sväng på stan också! Brukar typ alltid kolla butiker när jag är i stan haha! Super mycket kan man hitta <3

 2. Vilken god fika som ni åt. Espressohouse har ju så gott kaffe. Så bra att det var lite rea på mammakläder. Jag använder fortfarande min mammajacka som jag köpte 🙈😂

 3. En vacker dag så står du där och kommer inte i varken dina egna kläder eller vänner och familjs större storlekar. Och då blir man rasande. Så det där förebyggande syftet låter väldigt väldigt klokt tycker jag! Mvh hon som lever i ett och samma klädesplagg

 4. Espresso House har verkligen den bästa fikan tycker jag 😀
  idag har jag jobbat och nu är jag hemma och inväntar en leverans som jag ska få i samarbete med ett företag 😀

 5. Ja, Espresso House har riktigt goda bakverk 😉 Jag dricker mest deras kaffe när jag är där… En frappino eller kaffedrink med nån god smak. De senaste gångerna har det dock blivit varm vit choklad med grädde och marschmallows =)

 6. Vilken härlig dag! Espresso house har ju otroligt gott fika, men alldeles för dyrt tycker jag haha, känns så ovärt 🌸
  Här har de inte hänt mycket idag, tagit de lugnt hela förmiddagen för jobbar nu hela kvällen haha

 7. Det är ju sånt som är härligt, att handla och ta en fika varje gång. Det gör jag och sambon med varje gång, antingen fikar vi eller så äter vi något gott. Vad roligt att du kollade lite på mammakläder 🙂 <3

 8. Men så gott det såg ut! Älskar espresso house!
  Jag har jobbat idag men är från och med nu sjukskriven i två veckor så eftermiddagen blev lugn här hemma!

 9. Espresso house har så gott fika verkligen och deras kaffe är också riktigt gott, tycker det låter som en bra dag. Och det blir aldrig för mycket fika 😉

 10. Jag älskar espresso house. Gött med nya byxor ❤ Jag kan ännu använda endel mammabyxor, så skönt när byxorna inte sitter åt 😉
  Det låter som ni haft en toppendag ❤

 11. Jag är också väldigt glad för Espresso House egentligen, men senaste tiden försöker jag tänka på att välja små mysiga fik som inte är de stora kedjorna. Oftast tycker jag att se är snäppet bättre ☺️

 12. Men oh nu blev jag såååå sugen!! Vattnas i munnen på mig, 100% ärlig haha! Det är super gott att äta där verkligen!! Innan bruka jag inte fika där, men sen jag flytta till en stad så har det hänt flera gånger faktiskt. Det känns mer lyx på något vis än ett vanligt mindre fik. haha 🙂

 13. Men vilken härlig dag det lät som, fika kan man aldrig få för mycket av <3 älskar espresso house också, helt klart mitt favvis ställe också finns alltid något nytt spännande att prova där 😀

 14. Lika bra att passa på att köpa brallor, hellre förbereda sig inför att bli större än att snopet stå där byxlös när magen har vuxit lite till😂

Kommentera