Däck online

Detta inlägg är i samarbete med http://www.alven-ingvarsson.se/

Jag minns när jag var liten och jag var ute och åkte bil tillsammans med en vän till familjen. Vart vi var påväg vet jag inte men vi kom aldrig fram till destinationen för vi fick punka på ena bildäcket, hur vi löste det hela kommer jag tyvärr inte ihåg. Men jag tänkte på den händelsen för bara någon dag sedan när jag och Micke var ute och åkte, vad jag vet så har hans däck aldrig fått punka eller gått sönder på något vis. Men jag tänkte på det att vore det inte bra att alltid ha en extra uppsättning av däcken? Både sommardäck och vinterdäck? Hade jag haft bil så hade jag nog sett till att det alltid finns iallafall ett extra däck, man vet ju aldrig när olyckan är framme så att säga. Kanske bara jag som alltid vill vara på säkra sidan?

Inne hos alven&ingvarsson så säljer dem både billiga fälgar och däck. Givetvis har de både sommardäck och vinterdäck till riktigt bra priser. Om du bor i smålandsstenar så kan du lätt åka till deras verkstad och få däcken du köpt monterade och balanserade. Bor du däremot lite längre bort så kan du lägga en beställning via deras hemsida och de leveraras hem till din dörr. Det tycker jag är riktigt smidigt faktiskt. Dem erbjuder även fri frakt. Alven ingvarsson har samarbete med olika verkstaden i landet, så behöver du hjälp med monteringen av däcken du köpt hem så kan du enkelt se de olika verkstäderna på deras hemsida.

Tycker dem har ett riktigt bra upplägg med olika alternativ.

Kommentera