Välkommen Juli♥️

Nu välkomnar vi Juli med öppna armar tycker jag ♥️ Så hur var juni månad egentligen? Hade ni en bra månad?

Månadens färg :
Jag har verkligen varierat den här månaden när det kommer till färg. Har haft mycket mönstrat och en hel del färgglada linnen.

Månadens favorithändelse:

Vi åkte hem till ett par kompisar till oss som bjöd på grillat. Det var så himla roligt då det vart en riktig spontanare, hade en gryta på spisen som jag kokade klart och la i matlåda då grillat lockade mer🙂. Vi satt hemma hos dem länge och pratade om allt möjligt och skrattade så vi fick ont i magen.

Månadens låt :
Peace is free – Black Stone Cherry

Så otroligt vacker låt ♥️

Månadens klädesplagg:
Åh alla dessa underbara klänningar jag har i garderoben. De är det enda som fungerar nu när magen växer

Månadens bästa beslut :
Att inte ta åt mig av andras åsikter angående min graviditet. Så länge den inte är positiva såklart. Finns så mycket negativa tankar hos folk om mig och min graviditet. Det är deras energi som går åt inte min♥️

Månadens bottennapp :
Ja det måste ju vara det jag skrev och berättade om för någon dag sen. Att Brunner sinat och att vi råkade köpa bubbelvatten istället för stilla🙄😂 Vattnet kom för övrigt tillbaks dagen därpå.

Månadens upptäckt :
Att köpa begagnade kläder till bebis är helt fantastiskt, både för miljön och min plånbok ♥️

Månadens längtan:
Förutom att jag längtar efter att få ha min bebis i mina armar? Jag längtar faktiskt tills Micke får semester den 15e juli. Vi har inga direkta planer förutom att dra rören in hit så vi kan duscha.. Men jag tänker att då kanske vi kommer iväg på en dagskryssning eller något annat trevligt 🙂

10 reaktioner till “Välkommen Juli♥️”

  1. Förstår att du längtar efter bebisen men snart sitter du där med bebisen i famnen <3
    Perfekt att kunna ha klänning på sommaren och slippa köpa en massa gravidkläder som man sedan aldrig kan använda igen.

  2. Ja det har varit mycket grillat hos dig men det är ju så gott, gryta är också gott och passar jättebra som matlådor. 🙂 du är så fin med magen som växer 🙂

  3. Wow så fin du är i klänningarna. Så härligt att läsa att du inte tar åt dig av det dåliga som folk säger. Jag förstår att du längtar tills din sambo får semester 🙂

Kommentera