Möte på psykiatrin

Halloj.

Igår så var jag på psykiatrin och pratade av mig lite vilket var otroligt skönt. Det finns ingen annan jag klarar av att berätta alla mina tankar för, min sköterska är nog den enda jag litar på till 100 när det kommer till det. Givetvis berättar jag för Micke också men inte på samma vis. Vi pratade mycket om min ångest och hur rädd jag är för att inte bli en bra mamma. Det är nog vanligt att ha sådana tankar men det är nästan så jag skäms över dem trots att jag vet att jag inte ska göra det. Det var hur som helst väldigt skönt att få ur mig allt. Minns ni att jag berättade att jag hade dåligt samvete över att jag inte gett min läkare som ska gå i pension en kram? Nämnde det till min sköterska och hon ordnade så jag fick säga hejdå ordentligt till min läkare. Kändes väldigt bra i hjärtat och jag var väldigt känslosam när jag gick därifrån.

Jag avslutade med en rätt så god lunch innan jag hoppade på tåget hem igår. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag får inte nog av pommes och kött, kan äta hur mycket som helst 😂


Jag avslutade med en rätt så god lunch innan jag hoppade på tåget hem igår. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag får inte nog av pommes och kött, kan äta hur mycket som helst 😂

Tycker om att unna mig en lunch på restaurang ibland.. För mig känns det lyxigt på något vis

9 reaktioner till “Möte på psykiatrin”

 1. Som du vet har jag aldrig varit gravid men jag tror nog det är en vanlig känsla faktiskt. Synd att ni får den, för alla blir för det mesta väldigt bra mammor. Du kommer bli en superbra mamma <3
  Åh vad bra att du har fått möjlighet att säga hejdå på riktigt till din sköterska =)

 2. Det är en rädsla som någon gång under nio månader passerar alla gravida kvinnor. Det vågar jag nästan lova. Trots att du har svårt att prata om det tycker jag att det är fint att du skriver om det här besöket så öppet på bloggen. Så glad över att du fick möjligheten att tacka och krama en sista gång, sådant kan göra mycket. Kram!

 3. Skönt att du kunde prata ut, men gud vad god maten såg ut. Vattnas som fan men får ej äta sådan mat just nu…

 4. Jag har verkligen ingen tillit till vården.. :/ berättar man något gör det anmälningar isv. Allting skriv ju i journalerna :/

  Men bra du känner tillit <3 det äe super viktigt!
  God mat 😊❤️

 5. Jag fick cravings på kött, korv och hamburgare när jag var gravid. Så det är helt normalt att inte få nog av vissa maträtt när man är gravid 🙂 så fint att hon ordnade så su kunde säga hejdå och ge en kram till din läkare 🙂 Såna tankar kommer även upp när barnet är fött, så det är väldigt vanligt 🙈

Kommentera