Överraskad

Hejsan!

Eftersom vi inte kunde grilla igår så gjorde vi det idag. Micke var lika exalterad som ett barn på julafton, han älskar att grilla.. Vilket jag självklart uppskattar då jag personligen inte är så bra på det. Det stod kyckling och potatissallad på menyn och det är ju riktigt gott så jag tackade inre nej. När vi stod vid grillen i godan ro så började det att åska, men det hindrade inte oss såklart. Huvudsaken är ju att det inte regnar tänkte vi, men jag avskyr verkligen åska så jag tyckte det var obehagligt.

Så otroligt smidigt med ett sånthär galler.. Det är egentligen till för hamburgare men vi testade det idag och det funkade lika bra till kyckling. Man slipper vända en kyckling drumstick I taget helt enkelt.
Det här med att försöka få till en bild med någon som egentligen hatar att vara med på bild 😂Solen i ögonen så vi ser inte ett dugg heller 🤣
Håret står åt alla håll och kanter.. Och ja som jag skrev innan Micke gillar inte att vara med på bild.. Är han med är han otroligt oseriös❤️😂

Precis när kycklingen var klar så började det att spöregna, men vi hann in innan vi blev dyngsura. Maten smakade riktigt bra faktiskt och vi har rester så vi kan äta imorgon med😉

Har ju glömt visa er vad Micke kom hem med till mig igår. Jag hade bett honom köpa någonting gott till mig i affären påväg hem, eller något roligt.. Ja en överraskning helt enkelt, men jag sa det mest på skämt helt ärligt. Men han överraskade mig verkligen med dessa fina blommor som nu står ute på tomten. Tycker den är superfina och jag blev lite fnittrig när jag fick dem❤️😍

Jag hoppas ni har en underbar lördag ❤️

20 reaktioner till “Överraskad”

 1. Vilka härliga blommor du fick av honom så han får väl vara förlåten att han inte vill vara med på bild. Jag gillar också sådana galler funkar även jättebra till fisk och grönsaker, vilken tur att maten blev färdig innan regnet kom

 2. Så gulligt att du fick så fina blommor!🌸❤️ Jag tror nog att jag också måste införskaffa ett sånt grillgaller. Det verkar otroligt praktiskt istället för att vända var sak för sig!😃

 3. Så gulligt av honom och komma hem med blommor🙂 så gott med kyckling det var väldigt länge sedan ja åt ha en fin lördag fina du 🙂

 4. hi hi vva söta ni e .
  älskar att grilla har ett sånt galler oxå .
  så fint me blommorna här har regnat hela dagen blev hämt pizza i stället gott et me 🙂

 5. Vad gott med grillat och vad skönt att det hann bli färdigt innan regnet kom. Smidigt galler, aldrig sett såna faktiskt. 🙂 Vad gulligt av honom att han köpte blommor till dig.

 6. Grillat är verkligen sommar och så gott. Åska är jag fasiken super skraj för. Minns att som barn satte jag mig ofta i någon av bilarna eller crossbussen om den var hemma.

 7. Åh jag älskar att grilla. Det är så somrigt de kan bli! 😊😊 tyvärr så bor vi i lägenhet och kan inte grilla så ofta. Men när vi gör de uppskattas de alltid 🙂

 8. Haha jag älskar bilden när man bara ser skägget sticka ut bakom dej 😂 vi hade också åska igår som var väldigt nära.

 9. Men va fina blommor du fått, överraskningar i vardagen är ju så fint och värdefullt. Supergott med grillat också & skönt att ni hann innan spöregnet, grillat är ju såå gott! Ha en fortsatt fin Söndag 🤗

Kommentera