Livet är ju så tråkigt om man ska vara seriös hela tiden 🙂

Hej.

Jag har verkligen haft en jobbig natt.. Skulle kunna gå så långt att kalla det helvetes natt faktiskt. Var så himla trött när jag gick och lade mig, men sen började givetvis mina tackar att snurra. Det är så jobbigt när det blir så för jag får inte stopp på det överhuvudtaget.. Vem kommer vår son brås på? Kommer han tycka jag är en bra mamma, kommer han bli mammas pojke eller pappas pojke? Vad har han för färg på ögonen? Som sagt mycket tankar nu.. Sen har vi ju det här med att jag måste kissa typ 311 gånger i timmen också 🤣 Kan ju inte göra så mycket åt det tyvärr.. Grabben bökar alltid runt i magen när det är dags att sova men har bara kännt lite dova sparkar hittills.. Eller ja fram tills igår kväll då, det var en stenhård spark och jag blev så rädd haha, var ju inte alls beredd på det.

Men jag tänkte visa er lite bilder som togs igår.. Jag tog på mig en klänning jag bar när jag var min svärmors brudtärna för några år sedan.. Kan ni tänka er att den sitter bättre nu än vad den gjorde när jag köpte den. Ville såklart ha lite fina bilder på magen men jag släppte loss lite och bjöd på mig själv också 🙂

Känner mig så fin i den här klänningen. Behöver dock tvätta den. Såg att det vsr en massa fläckar på den. Tror någon spillde lite alkohol på den på svärmors bröllop 🙂
Jäkla svärmor som får mig att skratta hysteriskt när jag försöker leka modell😉
Så lycklig ❤️
Fråga mig inte vad jag gör för det vet jag inte själv😉

Livet är ju så tråkigt om man ska vara seriös hela tiden 🙂

Nu ska jag göra mig i ordning och bege mig till Danderyd för att göra ett tillväxt ultraljud och se så bebis mår bra. Ska även träffa diabetes teamet.

Vad hittar ni på idag?

27 reaktioner till “Livet är ju så tråkigt om man ska vara seriös hela tiden 🙂”

 1. Uschamej, hoppas det lugnar sig snart <3
  Men så vackra bilder, du verkligen strålar vännen!! <3
  Just nu bakar jag sen ska vi till garaget.

 2. Men fantastiska, fina du! Vilka helt magiska bilder du tagit. Om du inte kan sova inatt så får du hojta till så kan vi nattuggla tillsammans med våra gravid och barntankar mellan sparkarna från våra huliganer. Kram!

 3. Så härligt att du delar med dig av dessa bilder de är ju underbara. Hemskt när sådana nätter kommer, man blir ju galen för man aldrig somnar

 4. Åh dessa bilder fick mig verkligen att le! Såna här inlägg älskar jag för allt behöver inte vara så seriöst och perfekt jämt. Det är såna här bilder jag uppskattar allra mest! Du är såå fin i den klänningen 🙂 <3

 5. Så härliga bilder på dig. Sån tankar hade jag också när jag var gravid det var så jobbigt haha. Minns hur jobbigt de var att behöva kissa hela tiden 🙈 livet blir ju väldigt tråkigt som man ska vara seriös hela tiden, det har du helt rätt i 😊

 6. Men åh du är ju så fin min vän, klart man inte behöver vara seriös på bilder hela tiden ^^
  Det är jag väldigt sällan när jag ska fotas med Emelie! hahahha

  Idag har det varit frisören och kuratorn, nu kan jag äntligen slappna av hemma.
  Hoppas det gick bra med ultraljudet <3

 7. Fy vad jobbigt med en sådan natt. Hoppas att du får sova bättre i natt. Fina bilder. Och ja, det blir mycket roligare om man inte är seriös hela tiden. Man måste få skratta, spexa och skoja.

 8. Du är så vacker när du skrattar ❤ Det är nog det att du inte är så stor runt omkring utan det är bara mage på dig och då funkar det så bra med en sån klänning ❤
  Jag var lika som dig med båda mina kids, alla sa att jag hade liten mage och jag tyckte jag var superstor 😂

 9. åh dessa tankar. de kan verkligen ställa till de för en. Jag har också de ”problemen”. Ligger och övertänker, analyserar osv så vips är de snart dags att gå upp igen. Det kommer bli bra ska du se <3

 10. Håller så med om rubriken!!
  Usch, såna nätter är inte kul!! Finns inget värre än när man inte kan somna!
  Är det typ 2-diabetes du har? Har läst ditt förra inlägg också om hur den upptäcktes. Min pappa hade typ 2 och min mamma har det nu, så jag antar att jag ligger risigt till också. Är så himla dålig på att hålla mig i form. Har haft en elev (på mellanstadiet) med typ 1 och det verkade otroligt jobbigt, även om flickan var jätteduktig på att ta hand om allt.
  Och du kommer bli en jättebra mamma!! Din son kommer älska dig för precis den du är!! Kram!

 11. Inge roligt alls när tankarna snurrar iväg hoppas det blir bättre inatt och att du sover bättre då. Du är otroligt fin på bilderna 🙂

 12. Men vilka underbara bilder, så hinla vacker du är och wow vilken klänning också! Hoppas du får sova bättre inatt, känner igen mig i att tankarna drar igång så lyssnar nu för tiden alltid på någon lugn podcast när jag ska sova❤️

 13. Finaste du – du är redan allra bästa mamma för er lilla son. Han kommer säkert som de allra flesta barn pendla mellan att vara mammas pojke eller pappas. MEn wao vilka underbara bilder på dig och magen. så mycket liv i dem. Me Like!!!

Kommentera