Golfpriser

Inlägget är i samarbete med Prishuset

Jag minns när jag var liten och satt med pappa i soffan och kollade på sport.. Det var allt från Ishockey, Fotboll och Golf.. Jag tyckte inte att just golf var särskilt roligt att titta på i ärlighetens namn, men jag minns när Tiger woods spelade.. Fick förklarat för mig att han var ett proffs och att det var viktigt att han vann den turneringen. För mig spelade det absolut ingen roll vem som vann, iallafall inte i början. Men efter ett tag så vart jag mer och mer intresserad och frågade mycket om just golf.  Jag vill minnas att Tiger woods vann den turneringen till slut och jag vart så himla glad och riktigt imponerad.. Menar tänk att han kunde skjuta golfbollen så långt, pricka hålet när han står en bra bit ifrån. När han fick sitt pris efteråt så satt jag och skrek minns jag. Lite galet men det är ett riktigt fint minne som jag kommer bära med mig ett tag.

Jag var helt inne i golfen under ett par veckor efter detta. Tror till och med att jag ville lära mig att spela, allt jag hade testat på var minigolf och det är inte direkt samma sak. Nu har jag inte kollat på golf på flera år och det är lite synd egentligen. Det är en rätt rogivande sport att se på. Gillar ni golf?

Tycker att de priser man får i golf är unika på något vis, de är inte som de pokaler man vinner i andra sporter.

Inne hos prishuset så har dem ett stort urval av just golfpriser, allt ifrån medaljer till vackra statyetter.

Priserna varierar en del beroende på om du vill ha med gravyr eller inte. Du kan antingen välja att lägga en beställning på deras hemsida eller besöka någon av deras butiker som ligger på Fridhemsplan i Stockholm eller i Täby.

Väljer du att göra en beställning via deras webshop så kan du välja leveransdatum och de försöker se till att uppfylla. Beställningen hämtas i någon av deras butiker.

En kommentar till “Golfpriser”

  1. Jag hade velat ge en pokal till min mamma och en till min pappa; för att de ALLTID finns vid min sida 😀 En lite annorlunda present men som jag tror de hade uppskattat båda två 🙂

Kommentera