Hur skulle ni tolka det?

Jag vet inte riktigt om jag skrivit om detta förut men visste ni att nästan varje djur i vår natur har en andlig betydelse? Är det något djur du ser ofta så kan det vara ett tecken eller ett särskilt budskap. Igår när jag var ute och gick så såg jag en hel del domherrar lite överallt. Man ser inte just den fågeln så ofta här så jag tänkte att nu måste det vara något speciellt. Fortsatte min promenad och försökte suga in all harmoni från naturen.

Vi har det bra vackert här på landsbygden ❤️

När jag kom hem så kollade jag givetvis upp vad just domherre hade för andlig betydelse och budskap till mig.

”Du behöver ha tid för dig själv och ett eget utrymme för att kunna växa. Skapa tid och utrymme åt dig själv.”

Hur jag ska tolka det just nu vet jag inte. Men jag antar att det handlar om att jag behöver lite utrymme, kanske rent av komma hemifrån och få nya intryck och växa? Ska fundera på hur jag ska ta det. Hur hade ni tolkat det hela?

27 reaktioner till “Hur skulle ni tolka det?”

 1. Egentid- Tid endast lagt för dig, så tolkar jag det. Otroligt fint! Detta måste jag kolla mer på.

  Stor kram till dig vännen! ❤️

 2. Har aldrig tänkt på det alls på detta vis, men på tal om domherrar så är det min favorit fågelart för att den påminner om min farfar så mycket. ❤️

 3. Behöver inte vara så att du rent fysiskt behöver vara ensam utan kanske mer egentid som flera skrivit. Såg ett rådjur häromdagen på ett litet udda ställe. Måste kolla upp det.

 4. Jag tolkar det som om du behöver ta hand om dig själv och ge dig själv tillräckligt med plats i ditt liv. Var kollar du upp sådant? Alltså google finns ju men det är ju som det är med källor, så tänkte om du hade något speciellt ställe du tittade på.

 5. Det är verkligen så spännande att djur står för olika saker! Jag tar det som att du behöver lite gentid, bara få vara lite ensam 🙂

 6. men wow detta visste jag faktiskt inte. vart kollar man upp detta någonstans googel? XD . jag hade tolkat det som du kanske behöver lite egen tid för dig själv att ta det lugnt tänka och reflektera ❤️

 7. Aldlrig hört talas om att domherren betyder något ! Men nu ha jag lärt mig de ! Va häftigt. Du behöver nog kanske lite egentid då:)

 8. Men så häftigt, jag visste faktiskt inte det här. Nu har jag lärt mig något nytt. Du kanske behöver lite tid för dig själv innan bebisen kommer. Eller att du och sambon behöver lite egentid tillsammans. Har ingen aning faktiskt.

 9. Ja så skulle jag nog också tolka de. Alla behöver vi egen tid, att kunna fundera , bearbeta och bara vara.Så åk iväg på en shoppingrunda själv eller något.de kommer göra dig gott <3

 10. Ja, det visste jag. 🙂 Allting har ett syfte och allting har ett budskap. Jag slår ofta upp både djur och växter och kollar vad de vill. <3

  den känsla jag får av ditt budskap är att det handlar om mental och känslomässig utrymme. Och att du ska aktivt tillåta dig att få det. Inte alltid fokusera på andra och på att hålla dig själv i tyglar, utan utforska dig själv. låt dig vara som du är och hitta glädje och kärlek i att du är precis som du är. <3

 11. Ta dig en ansiktsmask, sätt på bra musik och njut, gå in i dig själv där du bara rår om ditt innersta jag, så tolkar jag ditt meddelande.
  Sist jag såg ett djur som jag kände var speciellt var när jag såg ett vitt ljus över körbanan och ett rådjur i det (förra veckan). Ett andligt rådjur tänkte jag med en gång. Det står för pånyttfödelse och förnyelse, vilket jag är mitt upp i. Det var en fin minut ❤

 12. Vad spännande! Jag hade tagit det som att du behöver göra mer saker med bara dig, gå promenader, gå på massage eller liknande.
  Super fina bilder 🙂

Kommentera