Min Ă€lskade son💙

Halloj.
Hur mĂ„r ni? Jag mĂ„r bra förutom att jag Ă€r lite trött. Det har skett lite förĂ€ndringar i min behandling för diabetesen av den anledningen att min bebis Ă€r lite liten.. Studier har visat att medecinen jag har tagit för blodsockret kan ha en inverkan pĂ„ bebis, att han inte vĂ€xer som han ska. Eftersom han nu Ă€r 21% för liten eller vad man ska sĂ€ga sĂ„ valde vi att plocka bort metforminet och se vad som hĂ€nder. Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det ingen fara sĂ„ vi hoppas pĂ„ att detta hjĂ€lper. IstĂ€llet har vi satt in sĂ„ jag fĂ„r ta insulin till varje mĂ„ltid, innan sĂ„ var det bara morgon och kvĂ€ll. VĂ€rdera Ă€r skyhöga nu i början av den nya behandlingen.. Kommer ta en stund att fpMen jag Ă€r sĂ„klart helt okej med detta och allt kĂ€nns bra Ă€n sĂ„ lĂ€nge ❀

Jag fick mig en glad överraskning pĂ„ ultraljudet, jag fick se min som I 3D❀ det var sĂ„ otroligt hĂ€ftigt och ingenting jag hade rĂ€knat med.. Vanligtvis sĂ„ kostar det extra men lĂ€karen sa att jag inte behöver bry mig om det, han var bara glad att kunna fĂ„ mig att le. Jag var lite ledsen nĂ€r jag fick höra att han inte vĂ€xer som han bör..Det kan Ă€ven bero pĂ„ avsaknaden av artĂ€ren i navelstrĂ€ngen. Men allt ordnar sig ❀ Fint av lĂ€karen att lĂ„ta mig se i 3D och att jag fick ta kort pĂ„ det.

Min fina lilla pojke 💙

Vad hittar ni pÄ idag?

10 reaktioner till “Min Ă€lskade son💙”

 1. Du kĂ€nns positiv iallafall, skönt ❀ Det ordnar sig sĂ€kert ska du se för bĂ„de dig och bebis.

 2. Det kommer fixa sig min fina vÀn, allt kommer gÄ bra och jag vet att lÀkaren kommer vÀgleda er och hjÀlpa er hela tiden! Heja heja!

  Har ni kunnat se lite pÄ bilderna vem han Àr mest lik?

 3. Vad skönt att dom har klurat ut vad som skulle Ă€ndras sĂ„ han vĂ€xer till sig. Dock jobbigt för dig med höga vĂ€rden, hoppas verkligen att de lĂ€gger sig snart. SĂ„ hĂ€ftigt att fĂ„ se bebis i 3D 🙂

 4. VÄr lilla Frank, som fortfarande envisas att ligga kvar i magen visade sig vara 72% tillvÀxthÀmmad pÄ rutinultraljudet. Jag blev sÄklart livrÀdd, men nu berÀknas han ligga inom det som Àr tillÄtet. SÄ du ska nog se att lilleman vÀxer till sig och blir stor och stark innan det Àr dags. Stor kram fina du!

 5. Men sÄ jobbigt de mÄste vara för er och dig framför allt <3
  Hoppas du klarar av att vara utan din medicin tills de att er son föds
  Men naaaaw sÄ otroligt söt han Àr, Ängrar att jag aldrig gjorde 3d dÄ de precis kommit ut nÀr jag va gravid
  Kommer de bli nÄgra komplikationer med er son eller han kommer födas helt frisk? FörstÄr att du inte vill svara och de gör inget om du inte vill <3 <3 <3

  Stor kram till er alla 3

 6. Gud sÄ söt din son Àr! Eller eran sÄklart. Vad bra att ni har löst det med insulinet sÄ att det blir bÀttre för honom. Han Àr verkligen sÄ söt <3

 7. men Ähh vva nervös man blir men hoppas nu Ä att de kommit pÄ et och han vvÀxer pÄ bra .
  men va hÀrligt att se dem sÄdÀr Ähhh
  ha en fin freag

 8. Vilken liten sötis!! Det kommer ordna sig, jag Àr sÀker pÄ att lÀkarna vet vad de gör och kan hjÀlpa bÄde dig och din bebis. MÄste vara extra svÄrt att vara gravid nÀr man har en sjukdom som mÄste behandlas, men numera Àr ju lÀkarna sÄ duktiga med att hitta pÄ rÄd för allt. Hoppas ditt blodsocker snart kommer i balans sÄ du kan fÄ mÄ bra och din lilla pojke vÀxer som han ska! <3

Kommentera