Allt jag har är allt jag behöver

Halloj.

Jag har sovit som en stock i natt men vaknade och hade ont i varenda ben i kroppen🤣 Det känns som att det här till nu och är en del av vardagen.  Gårdagen var faktiskt lung då jag höll på med tvätten under dagen. Finns det något tråkigare än att tvätta? Riktigt söndags göra egentligen, men skönt när det är gjort. Valde att ta mig en kvällspromenad då jag ville röra på mig.  Det gick bra i början men påväg hem så fick jag lite sammandragningar som gjorde väldigt ont, var bara att gå sakta och ta många pauser. Jag glömmer bort ibland att jag inte kan anstränga mig och ta de där långa promenaderna på samma sätt längre..

Men det var en oerhört vacker kväll igår när fullmånen stod högt och lös upp våran skogsväg. Jag gillar verkligen att vara ute och gå kvällstid, det är så tryst och det enda man hör är någon enstaka fågel och lite gräshoppor.

Vissa dagar älskar jag att bo här ute på landet och andra inte. Landsbygden är otroligt vacker och som jag skrev innan det är tystare än vad det skulle vara inne i Stockholm.. Men samtidigt vill jag bo lite mer centralt och framförallt större, det skulle underlätta en hel del.

Sen är det ju så att jag är otroligt tacksam över det jag har här i livet.. Jag har tak över huvudet, mat på bordet varje dag, jag kan betala alla mina räkningar.. Jag väntar barn tillsammans med min sambo som jag älskar dyrt och heligt. Man får inte glömma att det man har är det man behöver ❤️

22 reaktioner till “Allt jag har är allt jag behöver”

  1. Tvätta är okej men allt efterarbete så som att stryka och vika och bära till rätt plats det går fet bort i min värld. Idag åker vi upp till Uppsala och möter upp maken och gyllene tider gänget. Hoppas at regnet inte kommer fram

  2. Känns verkligen som att söndagar är tvätt dag, mina föräldrar tvättar alltid på söndagar och har gjort de så länge jag kan minnas. Men som sagt, skönt när de väl är gjort.
    Dröm att bo ute på landet, så himla vacker bild

  3. Vad härlig bild 🙂 haha jag älskar tvätta det är så härligt , men om man ej gillar det så kan det bara vara skönt att få det gjort

  4. Åh vad skönt att du har fått sova ut inatt, dem stunderna gör verkligen så otroligt mycket för hur dagen sen blir. Vilken vacker kväll! Förstår att du älskar det! Stor kram vännen! <3

  5. Fantastiska fantastiska fantastiska kvinna! Inser du hur stark du är som sitter här och pratar om tacksamhet över det du har? Det är inte alla som kan det i din situation. Var rädd om dig och knalla inte för långt nu, hade du bott här i närheten hade jag dock velat ströva runt med dig hela dagarna 🖤

  6. Jag älskar att bo ute på landet. Som pensionär vill jag flytta in till stan för att kunna gå ut och äta med ett glas vin eller så. Det kan vi inte idag, taxi blir för dyrt, så en av oss måste alltid köra 😒❤

  7. men wow så vacker himmeln var, jag är konstig nog att tycka det kan vara kul att tvätta haha, dock inte alltid , typ när det är jätte mycket tvätt och det inte ens märks att man har tvättat när man kollar ner i tvättkorgen då är det inte så roligt haha XD ❤

  8. Ja du hjärtat, det där med att vara gravid är inte en dans på rosor fy farao. Nu får vi hoppas att det går fort framåt. Tyvärr finns allt annat att göra också mitt i det jobbigt, tvätt och skit. Men som du säger och känner så finns det mycket att vara tacksam för. Stor KRAM

Kommentera