Lata dagar i en hammock

Detta inlägg är i samarbete med https://www.klubbkompis.se/

Att jag gillar att spendera tid ute i trädgården är ingen hemlighet. På sommaren när solen skiner så kan jag sitta ute och mysa i flera timmar i sträck.. Gärna med något gott att dricka och något smarrigt att tugga på, kanske en glass? Det gör ju sommaren till tycker jag. Just nu så spenderar jag mycket tid vid våra utemöbler och jag har ju pratat till och från om att jag är sugen på att byta ut dem. Men jag börjar bli osäker på det och har istället snurrat in på att införskaffa mig en hammock. Den kan jag ju ligga i också om jag är ensam, det låter väll mysigt. Att hänga i en hammock med en härlig bok samtidigt som man hör fåglarnas vackra sång? Vilken härlig harmoni jag skulle känna, jag tror nog att detta är precis vad jag behöver.

Det finns ju en hel del fina alternativ ute på marknaden, så det är svårt för mig att välja vilken hammock jag vill ha. Men inne hos klubbkompis så har de utöver sina fina utemöbler en riktigt fin och stilren Hammock som skulle göra sig riktigt bra i våran trädgård. Ser hur jag spenderar mina lata dagar i den.

Vid köp av denna fina hammock så ingår det tak och ett par rejäla dynor som går i en riktigt snygg blå färg..Det matchar riktigt bra med den vita färgen tycker jag. Gillar att matrialet är i furu faktiskt. Det är viktigt att man inte tvättar Hammocken med högtryckstvätt utan ser till att man rengör och behandla med materialanpassat medel. Tror att det kan vara så att en högtryckstvätt förstör mer än vad den hjälper 🙂

Om du lägger en beställning på utemöbler så kan de leveraras till din dörr för en särskild summa. Annars så kan du hämta din beställning i Broby eller Falköping.

2 reaktioner till “Lata dagar i en hammock”

  1. Den handmocken skulle man ju ha. Synd att den inte får plats på min balkong bara. Tänk så mysigt att ni kan sitta i handmocken och fika och njuta av sommardagarna 🙂

Kommentera