Shopping, lunch och middag

Vilken dag jag och Micke har haft… När vi vaknade imorse så frågade jag lite på skoj vad hans planer för dagen var.. Han planerar aldrig någonting utan vill bara vara hemma. Men han tyckte vi skulle åka iväg och köpa oss en byrå där vi kan ha grabbens kläder I. Jag blev verkligen glad för jag har oroat mig lite för vart vi ska ha de kläder vi köpt osv. Innan vi besökte jysk så åt vi en god lunch på wooken i brottby, ett utav mina favorit ställen att äta på helt klart. Deras Kong pao biff är rena rama mun orgasmen.. Jag är så glad att den lilla restaurangen finns där.. Det har varit många olika typer av snabbmats hak genom åren, det som verkar ha gått bäst är just wooken.

Kong pao biff🙂❤️

Väl på jysk så var den byrån vi hade tänkt oss slut, eller ja iallafall I den färgen vi hade i åtanke. Så istället för svart så fick det bli en vit och den var dessutom på Rea. Lovar att fotografera imorgon när vi skruvat ihop den. Ni får hålla till godo med denna bild så länge.

Ni hittar den här ❤️

Självklart så svängde vi in på Coop för att handla lite också.. Vi skulle nämligen äta middag tillsammans med Mickes föräldrar idag och fick i uppdrag att köpa dricka till maten. Det vart kyckling, pommes och sallad vilket var väldigt gott.. Men det slog inte min lunch 😉

Imorgon ska vi rensa badrummet så vi kan dra in rören så vi får en dusch här inne.. Så himla skönt tycker jag, sen ska vi ju såklart skruva ihop byrån också som jag nämnde ovan..

Nu ska jag slappa resten av kvällen så jag orkar med morgondagen ❤️

Hoppas ni haft en bra dag 🙂

22 reaktioner till “Shopping, lunch och middag”

 1. Låter som en riktigt fin dag! <3 Maten ser sååå god ut! Tur i oturen med byrån, skönt att det var lite rea när det ändå inte riktigt var den färgen ni ville ha. Ha en fantastisk kväll nu! Kram!

 2. Omg vad det där såg gott ut, så i min smak! Nu längtar jag tills vi ska handla så jag också får äta sånt där gott hihi. Ser fram emot att få se byrån, blir nog superbra trots fel färg 🙂 <3

 3. Åh vilken dag ni haft. God mat och shopping är ju de bästa! Maten ser ju så god ut och den byrån var riktigt snygg

 4. Lunchen ser så god.
  Asiatiskt mat är riktigt gott tycker jag, finns mängder med goda rätter att välja mellan.
  Blev riktigt sugen på wook nu 🙂

 5. hoppas att middagen blev bra mysigt att vara borta o äta i bland
  ja men åh tänk o vika ihop kläderna till bebis där i o en sån lycka va det

 6. Såå längesen jag åt thaimat nu men de är ju så himla gott! Blev ju verkligen jättesugen på de nu när jag såg din bild. Så fin byrån ni hittat också, ska bli kul att se när ni fått upp den sen 🤗

 7. Byrån påminde om en stil eller serie som ena sonen har på sitt rum från Ikea. stilren och fin. där kommer lillen kläder trivas. Din lunch tallrik så verkligen god ut även om jag helst undviker kött. Ha en toppen torsdag

Kommentera