Fixar dag🙂

Halloj..

Idag har det varit en riktig fixar dag hÀr hemma, eller ja Micke har fixat och jag har suttit och tittat pÄ.. Lite har jag gjort sÄklart men inga tunga lyft och sÄdant..

Det var dags att skruva ihop byrĂ„n vi köpte igĂ„r och det tog lite lĂ€ngre tid Ă€n förvĂ€ntat. Tur att Micke Ă€r den med tĂ„lamodet I familjen.. Hade det varit sĂ„ att det var jag som skulle göra det sĂ„ hade jag givit upp för lĂ€ngesen 😉 Anledningen till att det tog lite lĂ€ngre tid Ă€n vad vi rĂ€knat med var för att det skruvades för hand.. NĂ„gon hade glömt att vi Ă€ven köpte en skruvdragare igĂ„r😉

Min hĂ€ndige karlakarl❀

Jag fÄr tyvÀrr inte till en bra bild pÄ hur det blev inne hos oss med byrÄn, men tÀnker att dessa duger alldeles utmÀrkt.. Vi har det inte sÄ stort hÀr sÄ de blir att vi gÄr ha mkt saker ovanpÄ byrÄn. Annars ligger de pÄ golvet och det Àr mindre trevligt.

Det blev rĂ€tt bra Ă€ndĂ„ ❀

Passade Ă€ven pĂ„ att sĂ€tta upp denna skylt utanför vĂ„r ytterdörr, vi köpte den för tvĂ„ Ă„r sedan men inte blivit av att den kommit upp. Nu sitter den iallafall dĂ€r…😉

Har hunnit med att Ă€ta middag, göra en diskmaskin och sĂ„ tog jag ett varv med dammsugaren ocksĂ„. Visst Ă€r det tillĂ„tet att bara slappa nu?❀

Hoppas ni haft en fin dag

17 reaktioner till “Fixar dag🙂”

 1. FörstÄr att du inte har tÄlamod till att fixa byrÄn, jag har inte heller de hahaha
  Skönt att han kunde ta över sÄ de inte blev kaos haha
  Den blev ju riktigt snygg, trodde först de va ikea faktiskt

 2. SĂ„ skönt att fĂ„ sĂ„ mycket gjort under dagen. Kul att skylten kom upp som Ă€r utanför eran ytterdörr, den var allt hĂ€ftig den 🙂 nu fĂ„r su verkligen slappa och njuta av lugnet 🙂

 3. Vad skönt med en riktig fixardag! Dem behövs dem ocksĂ„ och oftast har man vĂ€rldens goaste kĂ€nsla i hela kroppen nĂ€r allt Ă€r klart. SĂ„ fint det blev med byrĂ„n! Stor kram! ⭐

 4. Jag blir galen om jag ska skruva ihop möbler. Har inget tĂ„lamod till sĂ„nt 😂
  SĂ„ klart du fĂ„r slappa nu nĂ€r ni fixat sĂ„ mycket ❀

 5. Haha Ă„h Ă€lskar skylten, sĂ„ himla unik! SĂ„na dĂ€r kan man verkligen bli galen pĂ„, jag har noll tĂ„lamod för sĂ„nt dĂ€r. Tur sambon har det hĂ€r hemma nĂ€r vi köper möbler 😉 <3

 6. Men det blev ju jÀttebra, tur att nÄgon har tÄlamod, men trÀligt att man glömde att en skruvdragare inköpts. Det Àr vÀl helt ok att ha saker ovanpÄ byrÄn

 7. haha ja det ser alltid sĂ„ lĂ€tt ut att fĂ„ ihop sakerna, man tĂ€nker det dĂ€r gĂ„r nog snabbt. Men alltid Ă€r det mer piller med det Ă€n man trott haha. HĂ€r Ă€r det nog ja som har tĂ„lamodet inte mannen haha. Brukar vara han som bygger ihop det, och jag som lĂ€ser beskrivingen och sĂ€get Ă„t han hur han ska bygga den stegvis. för verktygen kan inte ja med haha. och bruksanvisningen kan inte han med haha. ❀ 😂

 8. Jag Àlskar verkligen att köpa nya möbler o fixa och dona hemma ;D men bÀst av allt Àr att köpa gamla möbler o mÄla om ;D

 9. Först och frÀmst, Àlskar dörrskylten. Jag och döskallar=perfect match.
  Det blev ju bra med byrĂ„n tycker jag. Jisses kvinna, klart du fĂ„r vila och slappa. Utifall du har missat det sĂ„ Ă€r du ju gravid 😂😂 vila ut du ❀❀

 10. Visst Àr de en ikeabyrÄ? DÄ har man all rÀtt att inte ha tÄlamod Hahaha jag och sambon skuöle fixa ihop min bokhylla + vitrinskÄp frÄn Ikea och de var ju verkligen en prövning i vÄrat förhÄllande. Han hade massa tÄlamod medans jag gav upp pÄ en gÄng

 11. Det ser alltid sÄ lÀtt ut pÄ beskrivningen att sÀtta ihop möblerna och sen nÀr man vÀl börjar sÄ Àr det en hel vetenskap att fÄ till. Haha, roligt att han glömde bort att han har en skruvdragare. LÄter som nÄgot som jag med skulle kunna göra.

 12. Skruva IKEA möbler har jag tÄlamod till men att vÀnta pÄ samtal, eller att nÄgot ska hÀnda som jag sjÀlv inte kan pÄverka kan göra mig galen.

Kommentera