Saker jag stör mig på

Det finns otroligt mycket människan stör sig på och jag är inte sämre än någon annan.. Tänkte lista meningar och saker jag stör mig på med en förklaring till varför jag stör mig på det 😉

1: När någon säger ”Inte för att vara sådan”..
Till att börja med så är personen i fråga redan sådan när den avslutat meningen.  Jag pratade om hur mycket jag saknade choklad igår och min sambo sa ”Inte för att vara sådan men du åt sjuka mängder choklad förut”.. Jaha? Men nu är du ju sådan för du avslutade meningen.. Förstår ni vad jag menar?

2:Meningen ”Sov nu för det blir det inte mycket av sen” På riktigt? Sömnen jag får nu hjälper inte direkt mig om 4 månader när jag sitter uppe på natten med ett spädbarn som skriker.. Lär ju inte tänka ”Åh tänk vad skönt att jag fick den där sömnen för 4 månader sedan”

3:När bloggare ber om ursäkt  att de inte bloggat på en dag eller två.. Speciellt om de inte är storbloggare.. Jag menar det finns ett liv utanför sociala medier..

4: När folk inte kan passa tider.. Helt okej om man är 5-10 minuter sen.. Men när de handlar om 30 minuter kan jag bli tokig

5: Om jag har lagat mat och bjuder någon på det och de säger ”De var gott men de hade varit godare med..” o så nämner dem någon krydda jag inte haft i? Ät och var tacksam för att du slapp laga mat.. Varför är de så att människor alltid vill tala om vad jag kan göra bättre när jag inte bett om en åsikt?

6: Även fast jag snarkar själv.. Så stör jag mig på när andra gör det.. Mina egna snarkningar störs jag inte av 😉

14 reaktioner till “Saker jag stör mig på”

 1. Haha… stör mig precis på allt det du nämner… även de som säger ”jag är inte rasist men…” sen kommer något dumt jävla skit som tyder på att de är rasister…
  Sen stör jag mig på en hel massa mycket mer… tex. att mina barn vägrar lära sig att ställa in sin disk direkt i diskmaskinen så slipper det se så risigt ut i köket jämt! hahaha…

  Kram kram

 2. Hahahha men inte för att va sån 😉 så känns det som att det är jag som hade kunnat skriva detta inlägget!! Jag tycker att människor som kommer försent slösar med ANDRAS tid. Respektlöst. KRAM

 3. Jag förstår inte riktigt hur du menar med första om jag skall vara ärlig, kanske för att jag själv kan använd meningen ibland 😉
  Haha … jag har också tänkt på det där med sömnen som gravid, varför säger folk så? Är ju lite knas faktiskt, tror de verkligen att det gravida sover innan förlossning hjälper dem när barnet skriker och vill ha mat på natten och man inte får sova pga det.. Haha! !
  Det där med tider … gaah, jag blir tokig! Om vi har kommit överens om en tid, varför måste man då alltid komma efter … en del tar inte det där så allvarligt. Jag ser det som respekt för den jag skall möta! Min sambo är sån där som inte tycker det gör så mycket att folk är sena, eller om vi kommer lite sent till hans föräldrar osv… Men jag mår dåligt av det, för jag känner att det är respektlöst om jag kommer försent när de bjuder på mat ex…

 4. Jag håller verkligen med! Jag förstår heller inte varför man ber om ursäkt över att man inte bloggat på några dagar. Det spelar ju ingen roll, man bloggar så ofta eller lite man vill. Det där med att inte passa tider är jag allergisk emot.

 5. Håller med dig om att det är jobbigt med folk som inte passar tider eller som snarkar ☺️ Men jag tycker det är lika jobbigt med personer som kommer före den tid som är sagt. Är det bjudning tycker jag 10 min efter utsatt tid är bäst men om man ska träffas på stan ska man vara helt i tid…tycker jag.

 6. Haha ja nog har vi alla saker som vi stör oss på. Tro mig det har jag med. Jag håller med dig om att det är jobbigt när folk lägger sig i hur man gör saker, te med maten som du skrev. 🙂

 7. Håller med dig på punkt 1, 5 & 6! Men värsta är ettan. Verkligen hatar meningen ”jag är inte rasist/islamofob men…” sen kläcker dom ut sig någon skit som är rasistisk eller islamofobisk! Som att de tror att den meningen tar bort de faktumet att de är rasister, blir galen

 8. Tror folk säger så om sömnen för att du ska njuta över en chans att få sova ut ordentligt eller för att du ska en sovmorgon bara för att du kan det. Sen kanske det inte blir att sova hela nätter eller att kunna ta sovmorgon. Så tolkar jag det i allafall ❤

Kommentera