Inlagd på Danderyds sjukhus

Vilka dagar det här har varit.. I fredags efter ultraljudet så fick jag åka in till Danderyds sjukhus då värderna inte var så bra. Flödet I moderkakan hade förändrats till det sämre på sjukhuset så fick jag träffa en läkare som berättade att ni skulle jag få kortison sprutor och att jag skulle behöva spendera natten på sjukhuset. Jag fick såklart en panikattack och vart helt förstörd.. Det gick inte att prata med mig överhuvudtaget.. Men jag fick sova hemma den natten och komma tillbaks dagen därpå.. Det var jag väldigt tacksam för. Efter mycket olika undersökningar så rekommenderades jag att spendera natten på avdelningen.. Jag försökte kämpa emot för de ligger I min natur, men jag gav mig till slut för jag insåg själv att det är bra att övervakas. Jag gör allt för mitt barns skull och jag kämpar för jag har inget val.. Sen så är det så att kortisonet har påverkat mitt blodsocker väldigt negativt, så de har dem också väldigt bra koll på och jag har fått nya ordinationer som är tillfälliga.. Jag vet inte hur länge kortisonet kommer påverka blodsockret.

Sov som en kratta i natt trots att jag fick en stilnoct.. Det är ju otroligt mycket oro i kroppen såklart.. Känner mig lite lugnare idag då dagens personal verkar ha en mer harmonisk inställning och får mig på bra humör.

Allt jag vet om dagen är att läkarna kommer runt 4 tiden och ska kolla bebis flöden. Ser det bra ut så får jag eventuellt åka hem.. Jag hoppas att allt ser bra ut nu efter två doser med kortison, inte för den saken att jag vill hem.. Utan för jag vill att min pojke ska ha det så bra som möjligt i magen. Jag är inte så självisk att jag bara tänker på att åka hem 😉

Berätta gärna om eran helg ❤️ Hur mår ni?

17 reaktioner till “Inlagd på Danderyds sjukhus”

  1. Usch det är hemskt att vara inlagd så där, ännu svårare är det när folk inte förstår hur det är. Kluvet liksom man vill vara där för barnet men hem för sin egen skull. Mitt enda tips om du blir kvar är att du verkligen ber om att få prata med någon om du känner minsta lilla nedstämdhet, det hjälper och det har man rätt till för att ligga inne tar på psyket rejält efter ett tag.

    Jag har det bra, ska ut på tipspromenad idag och sonen ska fixa köttbullar till middag 🙂

  2. Åh, vad jobbigt, hoppas att värdena är bra och lilla bebisen har fint i magen. Förstår din oro men också din önskan att vara hemma i välbekanta omgivningar

  3. Skönt att de håller koll på er så att i get händer. Hoppas värdena är bättre och att ni mår bättre så du får komma hem igen ❤

  4. Håller alla tummar här hemma för att de ser bra ut och du får komma hem❤️ Förstår att man blir orolig och där är ju sjukhuset och speciellt den fina personal så bra då de håller sådan koll. Kramar

  5. Jag hoppas att det såg bra ut när läkarna kom vid 4 och att du fick åka hem. Hemma är ju alltid eller oftast tryggast men det är bra att dom ändå har koll på dig och barnet 🙂

Kommentera