Börjar bli mänsklig

Halloj.
Jag känner att jag börjar bli mänsklig igen.. Det har varit lite mycket de senaste dagarna och att vara inlagd tar extremt på kropp och själ. Jag sov på sjukhuset en natt sen har jag fått permission så jag får sova hemma. Vi kom hem vid 22 igår kväll och då stupade jag i säng och somnade på en gång.. Vilket var behövligt då jag endast hade sovit 2 timmar på 2 dygn🙄. Vi klev upp vid halv 7  i morse för att jag skulle göra ett ctg vit 8 tiden, blev uppkopplad så fort vi kom in på avdelningen det var skönt.. Allt såg bra ut så vi åkte hem en sväng innan vi skulle göra ett nytt ctg vid 14.. Det såg också bra ut så nu är jag hemma igen och ska vara tillbaka imorgon bitti.. Anledningen för att det görs såhär mycket undersökningar är för att det är det bästa sättet att hålla koll på grabben.. Man får en helhetsbild på hur han har det.. Visst det är fruktansvärt drygt att det ska göras flera gånger om dagen, men det viktiga i det här att han mår bra. Vilket han verkar göra om man kollar alla resultat🙂 Det tar som sagt väldigt mycket på både kropp och själ men jag är oerhört tacksam att jag får vara hemma istället för fast på avdelningen.

Imorgon ska det göras ett ultraljud för att kolla tillväxten samt blodflöden. Jag hoppas innerligt att allt ser bättre ut än förra veckan nu när jag fått kortison sprutor. Men det är så konstigt för jag är inte speciellt orolig att det skulle se värre ut.. Tänker att det är en klass 1 varning och han är lite liten.. Finns liksom inga tankar om att det skulle bli en klass 2 varning. Det är ju givetvis skönt att jag tänker så för jag är inte stressad.. Men på sjukhuset verkar de tänka annorlunda än mig, jag är nog fortfarande utmattad.

Ikväll ska vi äta tacos här hemma och jag ska kolla någon rolig film så jat kan koppla bort sjukhuset en stund. Har ni tips på någon film så jag får skratta lite?
Hur har eran vecka börjat?

8 reaktioner till “Börjar bli mänsklig”

  1. Det är ju jättebra att de har så mycket koll men jag förstår att det är ansträngt för dig! Hoppas nu att det ser fint ut den sista tiden så både du och pojken mår bra och du slipper åka in igen så mkt <3

  2. Vad jobbigt med alla undersökningar som du måste gå igenom. Du gör helt rätt att tänka positivt, det gör jag varje dag och livet blir något lättare. Jag håller mina tummar och tår att allt ser bra ut i morgon 💕 en film som du får skratta skulle jag nog tipsa om baksmällan 1. Den är roligast tycker jag 😃 eller på smällen 😉 även the other woman 🙂

  3. jag hoppas att allt kommer se bra ut imorgon och vet att det är drygt att vara på sjukhuset men det är bra att de har koll på honom. Åh vad gott med tacos 🙂

  4. Så bra med all koll de har men helt förståeligt att de är påfrestande! Önskar dig all lycka till imorgon & håller alla tummar och tassar här hemma! Hoppats du fått en fin kväll där du kunnat koppla av idag❤️

Kommentera