Nostalgitripp #2

Jag tänkte liva upp stämningen här inne lite grann och köra en liten nostalgitripp igen. Det var ju så himla uppskattat sist 🙂

Jag och min vän marina var ute och åkte bil med en vän som nyligen tagit körkort. 🙂 Vi levde lite farligt genom att sitta på sufleten eller vad det heter😂 Det var en otroligt varm sommardag 2006 och jag tror att vi gick på krogen samma kväll. Det blev en riktigt blöt historia 😂
Åååh jag älskade verkligen den där outfiten.. Varje gång jag skulle på galej åkte den eller något liknande på. Detta är den 30e augusti 2011 och jag skulle på bandit rock fest på Harry B James med en vän. Ett par kompisar spelade den kvällen också.. Det var riktigt härligt.. Fan ja älskar skorna jag har på mig här också 😂
Jag har väll berättat att min lillasyster lirar boll? Ja de kan ni inte ha missat. Detta är när hon spelade i Rimbo dam och de vann serien, vilket betydde att de kom upp i division 1. Det var en helt underbar match och lyckan när de vann går inte att beskriva. Jag som syster var så jäkla stolt ❤️
Det är ju absolut inhwn hemlighet att jag gillar att baka😂 Anledningen till att den här bilden togs var för jag hade stått i ca 8 timmar och bakat bullar 😂 vi bodde i lägenheten här och det enda jag gjorde var att baka i princip. Året är 2013 och jag var en riktig bullmamma 🙄
Häääär har ni den härligaste hunden vi någonsin haft.. Wilma.. tyvärr så som tyvärr somnade in för några år sen. Här har ni hennes valp också som jag inte minns vad hon hette. Hon fick endast en valp den kullen eller vad man ska säga. Otroligt överbeskyddande och vi fick knappt klappa det lilla livet ❤️
Micke och jag var vakna tidigt för att åka med viking grace, den hade precis byggts och bara kört ett par turer. Riktigt fin och härlig båt och vår vistelse var fantastisk❤️

Tänk vad kul det är med gamla bilder egentligen. Hoppas ni tyckte det var lika kul som jag ❤️

10 reaktioner till “Nostalgitripp #2”

  1. Jag tycker också att det är jätteroligt att gå igenom gamla bilder, och har flera gånger funderat på att göra nostalgiinlägg. Dock har det inte blivit av. Du verkar ha gjort mängder av roliga saker att skriva om!😊 Din svarta outfit gillar jag verkligen. Vi har nog haft lite liknande klädstil du och jag😊

  2. Men åh! Så mysigt med nostalgitripp såhär 😀 Man har ju så många fina minnen som man borde ta fram ibland bara för att få le lite 🙂

Kommentera