”Du har en stor andlig gåva”

Jag har faktiskt haft en bra dag idag.. Har inte gjort något speciellt utan bara varit. Tog mig en liten promenad på 10 minuter så jag hade lite högt socker. På promenaden så möttes jag av en herrans massa trollsländor, nämnde ju för ett tag sedan att varje djur har en andlig betydelse. Kände att jag ville kolla upp detta då det var så många sländor 🙂

Enligt boken Djurens språk som är skriven utav Carina solöga så betyder trollsländor följande
”Du har en stor andlig gåva använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intuition.”

Jag vet att jag besitter en gåva och att min intuition är stark, men jag är inte speciellt bra på att använda den. Har stängt av lite den senaste tiden då det har varit så mycket annat på tapeten. Tänker att när orken och lusten kommit tillbaks så ska jag tillåta alla intryck och energier att komma. Låter kanske luddigt men jag kan inte beskriva de på annat vis än att jag har valt att stänga allt ute. Känner givetvis av saker och ting men jag gräver inte djupare så att säga.

Känner mig fortfarande lite utmattad efter allt som hänt de senaste dagarna så jag ska nog bädda ner mig i sängen rätt så tidigt.

Hoppas eran dag varit till belåtenhet ❤️

9 reaktioner till “”Du har en stor andlig gåva””

  1. Ta du tag i din andliga gåva när du orkar och har lust. Då kommer det bli bra man ska inte göra det om man inte vill eller har ork, vila du istället <3

  2. Vilken fin bild på dig! Skulle gärna läsa mer om de andliga i framtiden när du känner att du har tiden och lusten till att skriva om de, men ta hand om dig nu och vila❤️

  3. Har börjat tänka på det då du skrev om det tidigare. En tidig morgon på jobbet då jag satt ute och drack kaffe, kom en hare ända fram till mig. Tittade jättelänge och sen skuttade vidare. Reagerade väldigt på det. Stod bara ca 50 cm ifrån mig.

Kommentera