Vågar knappt hoppas

Att starta morgonen ute i trädgården och lyssna på fåglarna som kvittrar, det är magi mina vänner. Solen lyser men det är inte allt för varmt ännu. Detta är som balsam för själen tycker jag och det vore inte helt fel att ha sommar året om. Med lite regnskurar här och där. Dels för att grundvatten nivån är låg och för att naturen inte ska torka ut.. Vi vart utan vatten en stund igår kväll men det är tillbaks nu på morgonen.. Det är nog en av de saker jag kan reta mig på med att bo såhär på landet. Vi är sammanlagt 7 personer som delar på en brunn så det är inte konstigt att de försvinner ibland under sommaren.

Jag saknar kommunalt vatten i ärlighetens namn, men det finns en minimal chans att vi får det snart. Micke och jag ska nämligen kolla på en lägenhet den 7e augusti.. Det är en 4a på 111 kvadrat ute i rånäs. Bara det att vi får komma och kolla på den är ett stort jäkla kliv framåt. Vi har letat efter något större i 4 år snart, bomarknaden är inte särskilt lätt idag. Att köpa sig en lägenhet finns tyvärr inte på våran karta just nu.

Jag vågar knappt hoppas på den här lägenheten, samtidigt som jag drömmer mig bort.. Vill verkligen ha den, ja förutsatt att vi båda tycker om den. För de kan ju va så att den inte alls är i vår smak. Nej vet ni vad, jag är glad att vi får komma och kolla på den.. Jag tänker hoppas och vara glad för det här. Det värsta som kan hända är att jag varit lycklig i onödan 🙂

3 reaktioner till “Vågar knappt hoppas”

  1. Åh, den känslan minns jag så väl när man väl fick chansen att få komma och titta på lägenhet. Jag håller tummarna för att den lägenheten är i eran smak och att ni får den. Men fy vad jobbigt att vattnet kan försvinna så under sommaren. Kan tänka mig att du saknar kommunalt vatten

Kommentera