Jag skulle ha hållt käften

Jag skulle ha varit tyst.. Skulle inte ha öppnat min mun.. Borde kanske tänkt innan jag började skryta om att jag är bortskämd.. Bortskämd som har fått sova hela nätter och bara vaknat med lite ont i kroppen.. Natten till idag var den värsta på länge.. Nästan värre än natten på avdelningen 🙄 Hur jag än bar mig åt så kunde jag inte sova, låg och tänkte på en massa onödiga saker. Vände och vred på mig, fick på toaletten vad som kändes som 2 miljarder gånger 😂 Micke satt uppe vid datorn och föreslog att vi kunde kolla serie tills ja somnade.  ”NEJ då blir det ännu varmare, jag vill sova. Hatar det här när ja måste gå på toa hela jävla tiden.. Det är ditt fel” 😂 Ja jag var lite arg och frustrerad kan man säga.. Men jag somnade till slut och fick sova till 10.

Vaknade på samma humör faktiskt.. Vet inte riktigt vad det är med mig. Förhoppningsvis så vänder det under dagen då det går så mycket energi när jag är irriterad 🙂

Det bestämdes igår att vi skulle till Vallentuna idag för att hämta ett paket Micke beställt från jollyroom, Skötbädd och skötbord. Men jag vet helt ärligt inte om vi kommer iväg då Mickes fötter svullnat upp. Det för tydligen ont också.. Vi får se vad som händer, hoppas vi kommer iväg för jag börjar ruttna på att bara vara hemma 🙂

Har ni haft en bra helg?

7 reaktioner till “Jag skulle ha hållt käften”

  1. Det är inte alls skönt när man inte kan sova och känna sig kissnödig hela tiden. Skönt att du kunde somna till slut och sova länge. Vad jobbar att han har problem med fötterna hoppas att de blir bättre under dagen 🙂

  2. Verkar nästan som att det är programmerat så, att säger man att nåt är jättebra så blir det genast jättedåligt 🙂 Måste faktiskt vara extra jobbigt att vara gravid i sommarvärmen! Hoppas att du får en bättre natt nu! Sover inte heller nåt bra på nätterna just nu (av andra anledningar), så jag vet att det är en plåga. Det värsta är att ju mer man försöker sova och stressar upp sig över det, desto sämre sover man.
    Gillar det här med att du startat upp en serie om psykisk ohälsa på bloggen!! Sov gott i natt <3

Kommentera