Besök hos barnmorskan

Halloj.

Hur mår ni? Själv är jag supertrött men det beror nog på att det har varit full rulle idag och igår. Jag var ju på sjukhuset bode idag och igår, det var ultraljud igår och blodflödet både hos mig och bebis såg bra ut💙 Känns så himla skönt ska ni veta, känner mig mycket lugnare nu. Idag hade jag ett besök inbokat hos barnmorskan. Vi kollade min vikt, SF mått och blodtryck. Det visade sig att jag gått ner ännu mer i vikt. Det är vanligt att gå både upp och ner under en graviditet, men jag går ner lite väl mycket tycker jag. Det är lite konstigt för jag äter som jag alltid har gjort, bara det att jag valt bort godis. Men han får ju allt han behöver I magen ändå så jag ska försöka att inte oroa mig för den biten. Vi båda mår bra just nu och det är de som är huvudsaken 🙂

När jag kom hem så mötte Micke mig vid bussen då vi skulle åka och handla lite. Men innan vi handlade så valde vi att käka lyx lunch, jag var så sjukt hungrig. Jag valde entrecote med pommes och Micke tog sig en File Oscar, vi båda vart riktigt nöja.

Sjukt jäkla gott ❤️

Prins Henrys i Rimbo serverar så otroligt god mat, ja det är inget fel på deras fikabröd heller 😇 Men jag stod över fika idag och sparar det till ett annat tillfälle.

Blir nog väldigt lungt resten av kvällen, kanske kola någon serie eller läsa lite.

Hur har eran dag varit?

17 reaktioner till “Besök hos barnmorskan”

  1. Va skönt att höra att de gått bra på sjukhuset fina du, förstår att de är en lättnad! Härligt med att äta ute också & de med vikten ordnar sig ska du se, de viktiga är ju som du säger att du & bebis mår bra❤️ Kramar

 1. Så skönt att det såg bra ut nu, hoppas att det fortsätter att se bra ut 🙂 vilken god lunch som ni lyxade till med😍 om du inte har sett serien Gilmore girls så tycker att du ska se den 🙂 den ska jag se nu och njuta av lugnet 🙂

 2. Skönt att ni båda mår bra iallafall ❤️ Hoppas det löser sig med vikten. Maten ser guld ut 😍 Jag har typ bara jobbat.

 3. Åh så härligt att det ser bra ut för bebis 🙂
  Förstår att det ät nojjigt när man inte går upp i vikt eller till och med går ner i vikt.
  Gjorde oxå det med min första (kräktes av allt och kunde inte äta något). Men ut kom en frisk och kry pojke på 3415 gram 🙂 de är små parasiter som tar allt som de behöver 🙂

  Kram kram

 4. va skönt att allt ser bra ut ja att ni bra är huvudsaken . bebis tar va den behöver o du får idej tillräckligt så va et för mej fick en mindre bebis för ja kräktes så men ja allt gick bra ändå
  så stort lycka till till er båda två

 5. Oj det där såg ju vädligt gott ut mums. Jag gick ju också ner mycket i vikt och barnmorskan reagerade inte på det, så lägg inte fokus på det, <3

 6. Åt ganska nyttigt under min graviditet och byte ut onyttigheter till is. Ändå gick jag upp trettio kilo! 🤭 Men man gick ner allting efter graviditeten. Det viktigaste är att du och bebisen mår bra!

 7. Så glad jag blir att allt såg så bra ut ❤
  Du ska se att det blir bra trots att du går ner i vikt, så länge alla värden ser bra ut på er båda. Kanske behöver lillen lite extra energi från dig. Sen har du ju också oroat dig endel, sånt hjälper ju till lite mer att minska på vikt ❤
  Är glad att allt ser bra ut för er ❤

Kommentera