SĂ„ himla tacksam 🙏

Vilken underbar dag jag har haft hörrni.. KÀnner att jag har fÄtt ny energi och Àr riktigt glad. Vi Äkte hem till min syster tidigare idag för att Àta lunch tillsammans med henne, hennes sambo och min mamma. NÀr vi kom in i lÀgenheten sÄ fÄr jag se att deras vardagsrumsbord Àr fyllt med bebis saker. Jag visste att hon tÀnkt köpa lite till den lille dÄ hon bÄde blir gudmor och moster. Vi fick lite klÀder, spjÀlsÀngs skydd, krÀklappar, sÀngklÀder och en otroligt fin babysitter.. Jag vart sÄ oerhört glad och rörd pÄ samma gÄng. TÀnkte att jag ska visa er babysittern.

Den Àr sÄ himla fin tycker jag och Charles kommer trivas riktigt bra i den.

Det bjöds pĂ„ grillat till lunch och det var sĂ„ otroligt gott. Det var bĂ„de kött och korv samt potatisgratĂ€ng och sallad, snacka om lyx lunch.. Att det bjöds pĂ„ lite efterrĂ€tt kĂ€ndes inte helt fel det heller, speciellt inte nĂ€r det Ă€r glass🙂

Är riktigt nöjd och belĂ„ten med dagen och jag hoppas ni ocksĂ„ Ă€r det 🙏

3 reaktioner till “SĂ„ himla tacksam 🙏”

  1. Vilken hĂ€rlig dag som du fick med din mamma och syster. Det Ă€r ju sĂ„ roligt att fĂ„ massor med bebisgrejer 🙂 grillat Ă€r ju sĂ„ gott, skönt att du har fĂ„tt ny energi nu 🙂

  2. Den var ju hur gullig som helst den babysitter. Den kommer passa bra till pojken. Vilken god lunch jag blir lite hungrig hĂ€r, haha potatisgratĂ€ng Ă€r mummms 🙂

Kommentera