Så himla tacksam 🙏

Vilken underbar dag jag har haft hörrni.. Känner att jag har fått ny energi och är riktigt glad. Vi åkte hem till min syster tidigare idag för att äta lunch tillsammans med henne, hennes sambo och min mamma. När vi kom in i lägenheten så får jag se att deras vardagsrumsbord är fyllt med bebis saker. Jag visste att hon tänkt köpa lite till den lille då hon både blir gudmor och moster. Vi fick lite kläder, spjälsängs skydd, kräklappar, sängkläder och en otroligt fin babysitter.. Jag vart så oerhört glad och rörd på samma gång. Tänkte att jag ska visa er babysittern.

Den är så himla fin tycker jag och Charles kommer trivas riktigt bra i den.

Det bjöds på grillat till lunch och det var så otroligt gott. Det var både kött och korv samt potatisgratäng och sallad, snacka om lyx lunch.. Att det bjöds på lite efterrätt kändes inte helt fel det heller, speciellt inte när det är glass🙂

Är riktigt nöjd och belåten med dagen och jag hoppas ni också är det 🙏

3 reaktioner till “Så himla tacksam 🙏”

  1. Vilken härlig dag som du fick med din mamma och syster. Det är ju så roligt att få massor med bebisgrejer 🙂 grillat är ju så gott, skönt att du har fått ny energi nu 🙂

  2. Den var ju hur gullig som helst den babysitter. Den kommer passa bra till pojken. Vilken god lunch jag blir lite hungrig här, haha potatisgratäng är mummms 🙂

Kommentera