En dag i fotbollens tecken ❤️

Halloj.

Idag så åkte jag och Micke till Rimbo för att se min syster spela lite fotboll, man måste ju passa på när det match i närheten. Jag har ju berättat att syrran bytte lag från Rimbo dam till Gamla Uppsala, och idag så var det dags för ett möte mot det gamla laget igen. Mamma var där tillsammans med hunden Svante också. Alltid lika mysigt att träffa familjen. ❤️

Det var soligt men lite blåsigt ute så det var en bra dag för lite boll. Det är så kul att se dessa matcher för det är en helt annan typ av fotboll än vad jag är van att se henne spela. Tycker dock fortfarande att Rimbo dam är lite extra fula i spelet mot min syster, menar de var lag kamrater i över 10 år? Varför vara på henne på ett fult sätt när man kan göra det sportsligt? Jag kommer aldrig förstå det där.. Hursomhelst så gjorde Gusk 1-0 I första halvlek genom en assist från min syster, minns tyvärr inte vem som satte bollen i mål.. Inte lärt mig alla namn ännu 😂 Men det kommer väll ju fler matcher jag ser.

Andra halvlek kändes som att den skrek frustration från Rimbo tjejerna, spelet vart fulare och fulare likaså orden som kom ur deras mun. Allt kändes så pinsamt i ärlighetens namn.. Men i mitten av andra halvlek så dängde gusk in 2-0 och det vart rama skrik från läktaren. Tjejerna hade nämligen en hel hejarklack på plats, gusks flicklag var på plats som hejade fram dem till seger. Gusk dam vann matchen och det var så härligt att se.

Gusk dam tillsammans med supportrar, ledare och hejarklack ❤️

Innan vi åkte hem så åkte jag och Micke till en Kina restaurang och åt lite middag. Jisses Kina mat är tydligen inte alla bra för mitt blodsocker, det har funkat att äta det förr men tydligen inte idag… Får hålla mig borta från den maten ett tag tror jag.

Hur har er lördag varit? Har ni gjort något roligt?

22 reaktioner till “En dag i fotbollens tecken ❤️”

 1. Trist när folk beter sig sådär! Okej att man är inställd på att vinna, men det är ändå ett spel och inte en kamp på liv och död.

 2. Åh så söt Svante är! Jag skulle kunna kidnappa honom <3 haha Visst är det en jack russel? Härligt att din systers lag vann! Älskar kinamat det är så gott 🙂

 3. Verkligen hatar fulspel inom alla sporter! Kollar mycket fotboll med min man & blir ju helt galen när de spelas fult 😕 Va kul att din systers lag vann 🤗

 4. Fasiken, vad tråkigt när folk inte kan bete sig. Fotboll skall vara skoj; inget krig! 😓 Skoj att din syster vann. Gratulerar till vinsten! 🥂 Låter verkligen gott med Kina maten.

 5. Så tråkigt att de inte kan spela sjysst.
  Jag har ju bara söner som har gått på fotboll och jag känner så väl igen det du skriver. Men jag trodde helt ärligt att det var en ”killgrej” och att tjejer spelade på et annat sätt. Men där hade jag visst fel.

  Grattis till vinsten i alla fall!

  Kram kram

 6. Så härligt att ni familjen kan vara dör och se din syster spela. Familjens support och stöd är alltid viktigt speciellt när det blir fulspel som det tycktes bli.

  Nä kinamat fungerar inte för min makes diabetes heller i vart fall inte den ”försvenskade” kinamat som serveras här i landet… mycket tillsatt socker i den

 7. Gött att din systers lag vann! Jag har aldrig gillat spela fotboll själv, men det är såklart kul att titta på om man känner någon som spelar. Så söt vovve!!

Kommentera