Gravidvecka 35(34+0)❤️

Idag så tog jag mig en rejäl sovmorgon och det var så skönt.. Var lite chockad när jag vaknade och såg att klockan var 11, men jag tror min kropp och knopp behövde den sömnen. Söndag idag alltså? Ni vet ju vid det här laget att det är idag jag byter graviditetsvecka idag 🙂 Sen blir ju dessa uppdateringar inte riktigt som de jag gjort innan då vi vet att min lille son är lite mindre än vad som förväntas. Vet exakt hur mycket han väger och hur lång han är på tisdag. För två veckor sedan så vägde han iallafall 1500 gram. Han bör ju ha växt på dig lite tycker jag ❤️

Bebis status : Denna vecka så kommer han lägga på sig en del underhudsfett samtidigt som han tränar på alla färdigheter han kommer behöva utanför livmodern. Han tränar matsmältningen genom att svälja och kissa ut fostervatten, och så övar han på sugreflexerna som är livsnödvändiga för att han ska få I sig näring när han är född.
Skulle han födas nu så kan han klara sin andning själv och behöver då inte någon neonatal vård. Men det där är inte helt säkert när de kommer till min bebis, men i och med kortison sprutorna så har saker och ting underlättats för honom.
Enligt appen så ska han nu vara lika stor som en kokosnöt och väga omkring 20146 gram.. Längden när vara på ca 45cm.. Vi kan ju alltid hoppas på att det är så hörrni. Oavsett så är min son en liten fighter ❤️

Min status : Jag har så fruktansvärt ont i min kropp när jag vaknar på morgonen, nästan så jag vill skrika rätt ut. Vet inte om det är för jag ligger konstigt eller för att jag blivit tyngre 😂 Nej men det händer ju väldigt mycket i kroppen just nu, bäcken som krånglar medans allt annat verkar göra sig redo för en förlossning. Tror jag iallafall 😏 Jag är väldigt trött numera och det är ju förståeligt när man tänker efter. Grabben tar ju all min energi så att säga. Är fortfarande lite orolig över det här med att jag går ner så mycket i vikt. Jag vet att det är olika för alla kvinnor under en graviditet, antingen går man upp, ner eller så står man still. Men sedan jag plussade har jag gått ner 12 kg. Har inte ens kämpat för det utan ätit som vanligt fast tagit bort mycket socker. Min barnmorska lät faktiskt lite bekymrad över att jag tappar så mycket i vikt. Hon sa att det var normalt att gå ner lite, men eftersom jag fortsätter att få ner och inte upp så sa hon att det är bra med alla dessa extra ultraljud. Så vi får se hur allt går helt enkelt.

15 reaktioner till “Gravidvecka 35(34+0)❤️”

  1. Skönt att dom har sådan koll iallafall och allting går säkert super ❤️ Tråkigt att du ska ha så ont dock, hoppas det kan vända för dig och att vikten inte blir för mycket.

  2. Bebis tar ju det han behöver så där behöver man inte oroa sig 🙂 Inte långt kvar nu, måste ju kännas skönt. Snart får ni träffa den lilla krabaten i magen

  3. Så fort veckorna går, tänk att snart har du din lilla son i famnen.😍 Jobbigt att dom är bekymrade över din vikt. Minns att en barnmorska sa till min kompis att hon var för tjock och att det var därför som hon inte hade en gravidmage. Taskigt och så tycker jag att endel barnmorskor är lite väl fixerade vid vikten.

  4. Jättebra att de håller så bra koll men förstår att de känns tungt för dig❤️ Hoppas värken släpper något snart också! Ta hand om dig, kramar🌸

  5. De trodde min son också var för lite och berättade att han skulle föddas en liten pojk. Han blev inte så liten. Föddes fem kilo och 53 cm lång. Väldigt stor bebis. Så fel personalen hade! 😅 Ååh så spännande att få följa med er resa. Man blir så gravid sugen igen. Att få bli gravid igen! ☺️ Även om den hade sina underbara och lite mindre roliga dagar!

Kommentera