Så mycket tankar ❤️

Vet ni vad.. Jag mår inte alls bra ikväll, jag känner mig super ångestfylld och stressad. Det är så mycket vi inte ordnat med inför bebis ankomst, samtidigt som vi har det viktigaste. Vilket är säng, vagn, babyskydd, babygym, babysitter och lite kläder. Men framför allt en jäkla massa kärlek. Egentligen behövs det inte mer, kanske lite filtar som jag inte hunnit köpa.. Hoppas jag hinner det innan han kommer. Denna månaden är ekonomin en ren jäkla katastrof pga olika anledningar. Jag måste försöka lugna ner mig, ju mer stress desto sämre.

Imorgon så har vi ett nytt tillväxt ultraljud som jag hoppas ser bra ut, är lite nervös men samtidigt lugn. Så mycket annat jag stressar över istället som jag inte borde 🙈 Jag hoppas han växt på sig lite grann iallafall, det vore ju bra menar jag.

Sen på onsdag ska vi kolla på en lägenhet och det ser jag fram emot. Men här kommer katastrof tankarna in.. Tänk om jag blir inlagd igen och inte kan kolla på lägenheten? Vad fan gör jag då?

Tror det blir en tidig säng ikväll så jag slipper tänka.

Hoppas ni har haft en bra dag❤️

13 reaktioner till “Så mycket tankar ❤️”

  1. Stress är inte så bra för varken dig eller barnet så om du kan så försök stressa ner lite och inte tänka på så mycket.. Om du blir inlagd då du ska kolla lägenhet så får du ringa återbud men det löser sig. Tänk på dig och barnet nu och inget annat

  2. Låter verkligen som att du har tusen tankar i huvudet. Du kanske ska planera in en spa dag för dig själv, lägg dig i badet, ät gott, njut av lugnet. Lyssna på musik som gör dig lugn…. Ta till lite knep som får dig att stressa mindre. ❤️

  3. det räcker behöver inte köpa mer, man får ta efterhand också då bebis kommer, lät man köper på sig massa man ej anv också. Tycker det låter som det endast fattas skötväska, samt täcke kudde till vagn resp säng, så ni är fullt gaderade. Vi använde rätt starts sängkläder och kudde dem var toppen

  4. Finaste du, förstår att de känns tungt men de löser sig vännen, du kommer fixa de här galant❤️❤️ Skickar dig en massa Styrkekramar & tankar💗

  5. Gumman du klarar detta, det kommer bli bra och det kommer gå bra, lyssna inte på katastroftankarna. Har såna själv och det är jättejobbigt men,det kommer gå bra på sjukhuset <3

  6. Älskade älskade älskade vän. Jag har ju sagt att man inte behöver ha så mycket grejer till bebis i början. Förstår att ekonomin är stressande men jag ska precis göra första rensningen här hemma, skeppar mer än gärna över lite grejer som Frank blivit för liten för och som vi inte har någon användning för. Jag ska tänka på er idag, hålla tummarna för tillväxtultraljudet. Älskar er!

Kommentera