Attraktionslagen

Efter en natt med riktigt bra sömn så kan jag säga att jag mår lite bättre. Vad som än händer så kommer allt bli bra, jag känner mig betydligt mer positivt idag. Man måste få ha dagar då man inte riktigt tänker klart tycker jag. Självklart vet jag att stress påverkar mig och bebis negativt. Sen är det så att han är det viktigaste av allt och de gruppen vi möter på vägen till mål, ja dem har vi klarat av hittills och kommet det fler så fixar vi dem också. Har ändå en känsla av att allt kommer se bra ut idag på tillväx ultraljudet ❤️

Jag försöker leva lite efter attraktionslagen eller jag gör det vanligtvis, men dessa dagar har det varit tufft. Nu känner jag att jag är på rätt spår igen🙂 Har ni hört talas om attraktionslagen? Ni kan läsa om den här ❤️

Ska försöka flirta med min kärlek om att vi ska stanna vid en affär påväg hem, vi behöver toapapper 🤣 Sen kanske jag kan flirta så pass mycket att jag slipper laga mat och äter på den lokala pizzerian.. Det vore väll något eller hur?

Vad hittar ni på idag?

10 reaktioner till “Attraktionslagen”

  1. Mycket går man igenom och jag hoppas att allt såg bra ut på ultraljudet nu. Ni förtjänar en middag ute på den lokalapizzerian helt klart. Hoppas att du lyckad få de igenom nu 🙂

  2. Jag jobbar också utefter attraktionslagen, men jag har så mycket rädslor och dålig självkänsla så just nu jobbar jag upp det ❤ sen ska jag gasa på igen 😉
    Skönt att få ha sovit bra ❤ det behövs. Sömnlöshet gör mig super nere och neg 😒

Kommentera