En underbar dag med mycket glädje

Halloj.

Jag vaknade riktigt tidigt idag och jag tror att det beror på att jag var så himla spänd och nervös inför dagens händelser. Som jag berättat tidigare så skulle vi kolla på en lägenhet idag. En stor 4a på 111 kvadrat.. Jag var verkligen taggad på att få kolla på den, jag menar vi har sökt lägenhet i 4 år så jag tycker att vi har förtjänat att iallafall få kolla på en eller hur?

Det är ju så himla fint I Rånäs bruk tycker jag. När man körde in på gården så möts man av en stor gräsplätt där de har små kolonilotter och fina äppelträd. En riktigt mysig atmosfär helt enkelt..

Lägenheten vi kollade på ska renoveras och det vsr en hel del att göra.. Allt från ommålning till att lägga nya golv lite här och var.

Rummen var riktigt stora och rymliga med stora fönster, 1 stoet badrum och en liten toalett.. Köket var rymligt och stort också. De har en tvättstuga tvärs över gatan med två tvättmaskiner och en torktumlare, samt torkskåp och mangel.

När vi stod i tvättstugan så sa hyresvärden ”Ja nu får ni fundera lite och höra av er” Det behövdes ingen fundering från vår sida, vi vill ha den.. Hon frågade om det var säkert och att det inte var någon brådska. Vi försäkrade henne om att vi ville ha den om vi fick den.
Hon skulle åka till kontoret och göra en kreditupplysning och se så allt såg bra ut och höra av sig.

Under tiden så åkte vi hem till ett par kompisar som bor mindre en fem minuter ifrån rånäs bruk. Där satt jag som på målar och inväntade samtalet, så himla nervös var jag.

Vet ni vad? Vi fick lägenheten och ska skriva kontrakt imorgon 😍 Så sjukt jävla lycklig ska ni veta. Tänk att nu är det våran tur nu.

Inflyttning någon gång i oktober I och med att de skall renoveras. Men imorgon klockan 10 så ska vi skriva kontrakt. Är så glad❤️

Vi valde att käka lite middag på Henrys innan vi åkte hem. Jag valde svensk biff med pommes och Micke valde rödspätta denna gång. Jag menar vi ville ju fira lite, det kändes viktigt 🙂

Så mina vänner, hur har eran dag varit? ❤️

21 reaktioner till “En underbar dag med mycket glädje”

  1. Men åh va himla roligt att höra, stort grattis de förtjänar du verkligen 🤗 Vi flyttade ju för 3 månader sedan nu & de är ju en fantastisk känsla!

  2. Grattis!!! 🥂♥️ Gratulerar fina du för lägenheten och vad skoj att du får skriva på till kontraktet redan till imorgon. Vad skoj och spännande!! ☺️🥂

  3. MEN JA JA JA JA JA JAAAAA! Jag studsar av glädje här hemma trots att jag har morgongrus i ögonen. Nu vänder det för er världens finaste, nu vänder det 🖤

  4. Men vad mysig lägenheten låter. Grymt avundsjuk på dig att du har hittat en perfekt lägenhet. Skulle vilja ha ett större boende jag med så att barnen kan få ett varsitt rum.

  5. Åhhh vad roligt. Ett stort grattis till er och så bra att den renoveras innan ni flyttar in. Härligt och roligt att inreda nytt

Kommentera