Music that matters

Nu var det riktigt längesedan jag körde ett music that matters inlägg här på bloggen. För er som är nya hos mig så kan jag berätta lite vad det handlar om. Jag postar en låt som betyder extra mycket för mig, som har haft en positiv inverkan på mitt liv. Ofta så berättar jag någonting som hänt i samband med att jag lyssnat på låten, eller så är det så simpelt att jag bara tycker om den och inget speciellt skett.

Ett utav mina favoritband är Hardcore superstar och jag har lyssnat på dem så länge jag kan minnas. Har sett dem live ett par gånger och det är alltid ett jäkla drag. Minns när jag och några vänner var på Tyrol I Stockholm för ett par år sedan och såg dem, de hade nyligen släppt plattan ”C’mon Take On Me” som är riktigt bra. Har ett helt gäng favoriter från den plattan och jag såg verkligen fram emot att höra dem live. Vi hade lyckats norpa år oss ett bord på övre plan så vi hade en fin utsikt över scenen och såg hela publiken på nedre plan. Hur härligt som helst tycker jag, vanligtvis brukar jag stå i publikhavet och rocka loss men inte denna gång 🙂


När de spelade denna låt så ställde jag mig upp på bordet, haha det var lite galet. Ingen vakt sa åt mig att kliva ner så jag stod där och rockade loss kan man säga. Jag och mina vänner hade skit kul och jag saknar att gå på konsert. Hade en period då jag gick flera gånger i veckan för att se olika band, ingenting jag skulle orka idag tror jag 🙂

Har ni något härligt konsert minne att dela med er av?

9 reaktioner till “Music that matters”

  1. Men åh dessa lyssnade jag mycket på förr! Mitt bästa är nog när jag såg bullet for my valentine första gången på metaltown 😍

  2. Vilket bra och roligt minne som du har med den låten. Jag har direkt inget jätteroligt minne till någon konsert. Men det var riktigt häftigt att jag har sett acdc två gånger live 🙂

  3. Hardcore superstar var längesen. Det är underbart med musik. Det är så lätt att förknippa band, text eller musik till något i livet, en känsla, en händelse.

  4. Absolut! Så härligt. Dansa på bordet. Jo jag har många härliga minnen. Ska dela med mig i ett inlägg om lite artister och så jag sett live 😉🙂❤️

  5. åhh vilket roligt inlägg, och hardcore superstar är ju bra , kul att sett dom live. jag har inte varit på jätte många konserter, men dom jag har varit på kommer ja ihåg väldigt väl och har såna lyckokänslor till <3 okej om man snor denna ide på inlägg,? tycke det var ett så roligt inlägg att läsa om vad för musik som betytt mycket för andra <3

Kommentera