De senaste dagarna

Halloj.

Har inte ens tänkt tanken på att det gått ett par dagar sedan jag skrev, ja förens nu då. 😂 Det har varit ett par dagar där jag nästan omedvetet lagt mina sociala medier åt sidan. Det har varit rätt skönt när jag tänker efter. I torsdags morse så var vi och skrev kontrakt för den nya lägenheten, det känns fortfarande lite overkligt ska ni veta. Men det är en oerhört skön känsla att veta att vi flyttat snart.. Det är tillträde den 1a oktober och vi skulle få nycklarna någon vecka innan, så bebis hinner komma till världen innan vi tar vårt pick och pack och lämnar löt. Det känns rätt skönt för jag vet inte om det hade varit en superbra idé att hålla på och flytta och så måste jag åka in och föda barn mitt i allt 😂

Jag är ganska tacksam att jag inte under några omständigheter får gå över tiden heller, det har med min diabetes att göra. Tänker att nu vet jag ju iallafall att han inte kommer senare än bf datumet som är 15e september. Ja visserligen så kan det ju bli så att jag säts igång och han kommer den 16e, vi får se hur allt blir.

I lördags så var vi hem till våra vänner som vara bor ett stenkast ifrån dit vi ska flytta. De bjöd oss på hamburgare till middag som var riktigt gott. Det är alltid trevligt att umgås med dem, vi har ju känt varandra sedan tonåren allihopa, en del av oss kände varandra redan som barn. Kul att vänskapen består efter alla dessa år.

Sen har det faktiskt inte hänt särskilt mycket om jag ska vara ärlig, jag har tagit det väldigt lungt och det har varit både tråkigt och skönt. Micke började arbeta idag igen efter ett par veckors semester, har faktiskt varit skönt att vara lite ensam under dagen.

Hur har ni haft det? Gjort något roligt?

17 reaktioner till “De senaste dagarna”

 1. Ja då blir det ingen övergång blir ju skönt m det är väl oxå att man kan få tidigare oxå?
  Ja ut kommer en söt bebis i varjefall
  Mysigt i bli bjudna på mat

 2. Så glad för er skull ❤️ Kommer bli super. Härligt att umgås med vännerna.
  Här har det mest jobbats så inte mycket som har hänt.

 3. Visst är de lite skönt och ha en paus, det därför som jag har mobilfritt på lördagar🙈 vad roligt att ni har skrivit på lägenhetskontrakt nu. Så skönt att ni flyttat efter att bebis har kommit. Skönt och veta att du inte får gå över tiden. Jag hålla min tummar och tår och hoppas att allt går bra för er när det väl är dags 😃

 4. Åh va himla kul att kontraktet är påskrivit, verkligen stort grattis❤️ Är en så underbar känsla med flytt & härligt med så bra hyresvärd som ger nycklarna tidigare 🤗
  Kram

 5. Du har nog rätt i det att det är bättre att ni får flytta när barnet är ute, hade ju kanske inte varit så kul om vattnet går när ni är mitt i all flyttande. Du är så himla fin vännen 🙂 <3

 6. Jag var hög hög höggravid när vi flyttade sist och jag säger bara en enda sak – det gör jag ALDRIG om. Det är ingen höjdare att packa, flytta eller packa upp på sluttampen även om det går. Jag är SÅ GLAD för er skull när det kommer till lägenheten. Fina ni, det är ni värda tusenfalt!

 7. Så kul att flytta @ jag vill med flytta ;D ! Haha så trött på lägenheten vi bor i nu ! Hur långt är det kvar tills bebis kommer 🙈🙈

 8. Vad roligt att ni har fått en by lägenhet. Det blir super. Hehe, minns mitt andra barn. Då flyttade vi när jag var höggravid och renoverade samtliga rum när han var precis nyfödd. Fattar inte hur man tänkte då men det gick ju bra.

 9. Så otroligt kul att ni får en ny lägenhet, är så glad för er skull ❤
  Tänk att liten snart är här, skönt att slippa behöva gå över bf om det skulle vara så.
  Längtar också efter att få vara lite ensam, skolan börjar på måndag för barnen. Första dagen ska jag nog vila 😉

 10. Återigen grattis till er nya lägenhet. Att lilla sonen kommer mitt i allt är väl bara charmigt kan jag tycka. Vi kan ju inte planera allt heller. Skönt med lediga dagar från bloggen

Kommentera