Nostalgitripp

Halloj.
Jag hoppas ni alla mår bra idag trots att det är måndag 😉. Själv har jag sovit riktigt dåligt och varit upp och vandrar runt en hel del i natt. Hade väldigt ont samtidigt som jag behövde tömma blåsan var 5e minut 😂

Jag tänkte köra en liten nostalgitripp nu igen, nämnde ju att det kommer ske en gång i veckan så nu kör vi ❤️

En reigning höstdag I september 2015 så spelade min syster fortfarande i Rimbo Dam. De hade match mot bolstanäs som spelade i en högre division än dem. Har för mig att de var någon speciell cup eller så. Tjejerna kämpade järnet i regn och rusk men det räckte inte hela vägen fram. Hur mycket dem förlorade med minna jag inte och det är oviktigt.. Efter matchen så går jag och möter min syster på planen.  Kramar om henne ordentligt och talar om för henne hur stolt jag är över henne. Att kämpa in i det sista trots att man ligger under med en hel del, plus att det verkligen öste ner.. Det är styrka. Att stötta dem man älskar i alla väder är för mig oerhört viktigt. Är glad att det fångades på bild ❤️
För några år sen så åkte jag, Micke , Nicke och nickes dåvarande tjej till Helsingfors över en helg. Vi strosade runt en hel del och hittade en marknad där de sålde allt möjligt. Tydligen så var det apans år det året.. Det var en kvinna som stod och sålde mössor av olika slag som hon gjort själv. Självklart så köpte killarna varsin AP mössa. Visst är dem fina? De var så stolta över mössorna att de inte tog av dem på hela resan 😂
Har ni hört talas om cefet dröm kåken? Det ligger när man åker mot Hallstavik.. Deras otroligt vackra bakverk är en fröjd att kika på, ja givetvis att äta också. Jag var där med min syster rätt ofta under en period, men nu är det ett par år sedan. Personalen är helt underbar och ser verkligen till att man har det trevligt ❤️
Här var Micke och jag inte tillsammans ännu, men vi var nog på gång att bli. Detta är 2010 och vi var ute och festade på en av våra favorit klubbar inne i stan. Harry b James för att vara exakt.  Vi hade det riktigt kul och jag fick till och med upp Micke på deras minimala dansgolv😉Det här var under den perioden det var roligt att hänga på Harrys, klockan 00.00 varje fredag så spelade djn crazy night med kizz.. Hela klubben ställde sig upp och sjöng med. Riktigt roligt tyckte vi😂
Detta är Nikola och jag 😉 Vem är Nikola då? Jo ni förstår han är sångare i Millencolin.. Ett utav mina favoritband faktiskt.. Vi har gemensamma bekanta så denna sommarkväll 2006 så var vi på samma efterfest. Vi hade det super trevligt faktiskt, det var inte en såndär krystad stämning som det lätt kan bli på dessa typer av efterfester. Det dansades och dracks en del alkohol.. Minns den kvällen med ett leende ❤️

18 reaktioner till “Nostalgitripp”

  1. När gör en sån här nostalgitripp med bilder så inser man hur många minnen som man har till händelser och bilder. Dom så mössorna var ju lite roliga 🙂

  2. Kalla mig efter gravid-blödig men jag grät nästan åt minnet med din syster. Kan verkligen se framför mig hur hon kämpar där i ovädret medan du står där som en stolt syster. Kram!

  3. Åh de här var ett superkul inlägg, härligt med nostalgi! De där bakverken ser magiskt goda ut & jag gillar verkligen apmössorna 😃 Ta hand om dej vännen, kramar 🤗🌸

Kommentera