Det blir inte alltid som man tänkt sig

Alltså jag skulle ju packa BB väskan igår vsr det ju sagt, men det blev inte av för jag var lite väl trött. Sen följde jag med min svärmor på ett litet ärende som jag uppenbarligen tyckte var betydligt roligare 😂 Får ta och packa väskan ikväll eller imorgon istället, känner mig rätt lugn med just det. Tror inte han kommer inom någon dag faktiskt, han trivs där inne.

Vi lämnade in svärmors bil igår för lite service och passade på att äta lunch på vägen hem.. Jag vet inte vad det är med mig men när jag är på en pizzeria så är jag inte alls sugen på pizza och tar gärna kärr och pommes. Är jag på en restaurang där de serverar pizza samt någon finare maträtt.. Ja då tar jag gärna pizzan 😂🍕 Undra varför min hjärna fungerar på det viset?

Det vart Fläsknoisette och pommes igår iallafall och jag åt lite för fort.. Det var riktigt gott måste jag säga ❤️

Ska för övrigt åka till sjukhuset idag för att göra tillväxt ultraljud, ctg och träffa diabetes teamet. Har en känsla av att allt ser fint ut faktiskt, är inte ett dugg orolig, ska bli mysigt att se min lille son igen.. För det är precis vad han är, liten ❤️

Vad har ni för planer idag?

9 reaktioner till “Det blir inte alltid som man tänkt sig”

  1. Säkert ingen stress, du hinner. Skönt att komma ut lite. Maten ser sååå god ut 😍 Märkligt med de där valen iallafall.
    Jag ska jobba ikväll så tar det bara lugnt idag.

  2. Jag packade alltid väskan vecka 35 haha ;D bara gör att annars så vet jag att jag alltid dröjer ut på saker 🙈🙈😂. Så spännande att det är nära nu . Så mys med bebis !

  3. Den där BB väskan sköt jag upp att packa väldigt länge. Alla i min närhet tjatade på mig att jag skulle packa den när jag var i vecka 35. Men jag packade väska i vecka 37 hahaha. Så god mat 🙂

  4. Du kommer ha tid på dig att packa väskan. Skönt att du fick komma ut lite med svärmor och få äta lite god lunch. Jag har ätit men blir hungrig igen nu 🙂

Kommentera