Hälsa och skönhet!

Detta är ett inlägg i samarbete med Allectra!

Jag har alltid haft ganska så tunt och livlöst hår men har alltid livat upp det genom att färga håret och använda olika inpackningar. Nu under graviditeten så har jag varken klippt eller färgat mitt hår pga att jag är rädd för hur färgen kommer bli med alla hormoner i kroppen. Har hört att det kan bli ett oönskat resultat så jag har hållt mig ifrån det. Men håret har verkligen växt som ogräs de senaste månaderna och såhär långt hår var det längesen jag hade. Har givetvis kört med hårinpackning hela sommaren då det som sagt är väldigt torrt och slitet. Nu har mitt lilla lager tagit slut och det är dags att fylla på igen. Är väldigt sugen på att testa någonting jag inte testat innan, det är dags att hitta en ny favorit av alla olika inpackningar som finns.

Inne hos Allectra så finns det ett riktigt stort sortiment av hälsa och skönhet. De har allt från hårprodukter till avslappning och välmående. Här kan du hitta allt från värme filtar till just det jag är på jakt efter nu, en riktigt bra hårinpackning.

Jag använder mig ofta utav Tresemme’s shampoo och balsam då jag tycker det ger bäst resultat för mitt hår, dock så har jag faktiskt aldrig testat deras inpackning. Det är väldigt konstigt egentligen då jag har sådan kärlek till deras övriga produkter och alltid rekommenderar dem till vänner och bekanta.

Den inpackning som jag tror skulle passa mig allra bäst just nu är denna.

Såhär lyder beskrivningen
Produktbeskrivning:
Vill du förbättra din framtoning och framhäva din skönhet? Då kommer Nourishing Hair Mask Botanique Coco & Aloe Tresemme (300 ml) att hjälpa dig uppnå dina mål! Utnyttja fördelarna med produkter från Tresemme och andra hårvårdsaccessoarer från 100% äkta märken.

Kön: Unisex
Kapacitet: 300 ml
Rekommenderad användning: För alla hårtyper
Silikon: Inte

Jag uppskattar att det inte är silikon i produkten, försöker undvika det i den mån det går. Det är inte sådär superbra för mitt hår iallafall, sen vet jag att det är väldigt olika för alla såklart.

Gillar du skönhet och hälsa och söker efter nya produkter? Då tycker jag verkligen ni ska kika in Allectras breda sortiment

En kommentar till “Hälsa och skönhet!”

Kommentera