Frågestund

Halloj.

Vilken dag det här har varit.. Eller ja natten till idag var lite tuff med mycket gråt och skrik, varken Charles eller jag och Micke kunde komma ner i varv så ser vart inte mycket sömn. Vilket givetvis hör till 😊 Vet ni vad? Idag är han hela 2 veckor och jag hänger knappt med I svängarna. Lever fortfarande I den lilla bubblan samtidigt som vissa dagar är kämpigare än andra.

Mitt allt❤️

Hur mår ni? Hänt något roligt den senaste tiden?

Jag tänkte passa på att ha en liten frågestundeä här på bloggen, det var ett tag sedan. Så ställ gärna frågor om vad som helst i kommentars fältet så svarar jag i ett inlägg under helgen ❤️

16 reaktioner till “Frågestund”

  1. Känner du att oron som varit har kunnat börja lägga sig & tycker du att ni fått in någon rutin än, var det som du trott att bli mamma som du känner såhär långt

Kommentera