Intensiva dagar

Åh vilka intensiva dagar det har varit.  Ni vet ju vid det här laget att grundvatten nivån inte är den bästa och att vi blir utan vatten till och från? Innan lilla c kom till världen tyckte jag bara det var störande men kom över irritationen ganska snabbt. Nu blir jag väldigt stressad och orolig istället när det försvinner. Menar hans mat är baserad på vatten och ersättning, vi behöver tvätta honom under kranen varje gång det är blöjbyte då han har blöjexem, sen behöver vi tvätta betydligt mer då han blöter ner sina kläder på ett eller annat sätt 😊😂. Så igår kände jag att det här funkar inte längre.. Min mamma kom och hämtade mig och lilla c samt mitt berg av tvätt så spenderade vi dagen där.. Riktigt snällt av min mamma att komma och hämta oss när jag kände mig helt nerbruten, sen var det så skönt att få lillemans kläder tvättade. Vi var ute på promenad och hälsade på mammas grannar som så gärna ville se Charles. Var så kul att se min mamma så stolt, stolt mormor 💙

Super mom on the way 💙
Lite missnöjd i vagnen 💙

Min syster kom förbi tillsammans med sin sambo för att umgås. Första mötet mellan henne och Charles, kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet 💙Är så glad att min syster och hennes kille vill vara gudföräldrar, en enormt trygghet för oss alla.

Idag har vi varit på sjukhuset för att göra ett ultraljud på lillemans hjärta, han har nämligen blåsljud.. Det är ofarligt som det ser ut nu, Så länge han går upp i vikt och inte börjar svettas när han äter. Vi ska väga honom 1 gång i veckan och fortsätta mata honom varannan timme så ska det nog ordna till sig.. Självklart som nybliven mamma så är jag orolig för allt, men jag måste försöka lita på naturens gång samt läkarna. Jag kan inte kontrollera allt,, det är bara att inse. ☺️

Jag kommer att svara på frågorna i frågestunden i veckan, vet att jag sa i helgen men det har varit så mkt på agendan I helgen och idag.

Hur mår ni och har ni haft en bra start på veckan? 💙

25 reaktioner till “Intensiva dagar”

 1. Lita på din magkänsla. Det lärde jag mig göra när Loui var bebis. Min magkänsla stämde alltid. Så fin han är 😍 vad jobbet med ert vatten man vill ju bara att vattnet ska finns så man slipper oroa sig för att det ska ta slut.

 2. Åh han är ju så söt!
  Skönt att allt går som det ska med honom & han växer!
  Skönt när man har sina föräldrar i närheten som kan ta tvätt och tvätta ens kläder 😀

  Ni är grymma <3

 3. Men va jobbigt med vattnet, har nog missat att du skrivit om det eller så är mitt minne alldeles för dåligt, men borde de inte kunna fixas på något sätt? Fint att din mamma kunde ställa upp, kramar💕

 4. Det är klart att man är orolig för sitt barn när man är förstagångsföderska.
  Men du verkar ha mycket stöttning från familjen och går på kontroller.
  Han är supersöt ! 🙂 Förstår att din syster bara smälte när hon såg honom.
  Härligt att du fick hjälp av din mamma så du kunde andas lite och bara njuta.
  kram

 5. Sådana där saker MÅSTE ju fungera för att vardagen ska fungera någorlunda. Speciellt när man har barn. Åh, tycker så synd om er när allt krånglar men är glad att ni ändå håller humöret uppe och hittar lösningar i tillvaron. Ni är bäst!

 6. Så skönt och snällt av mamma att komma och underlätta med tvätten. Med barn blir det berg av tvätt.Här är det kaos ibland när barnen tävlar, tränar och spelar matcher och jag varit hemifrån någon timme för länge typ

 7. Trist med vattnet, men så snällt av din mamma. Vilket fint kort med möter av moster. Här har vi tvätt högt och lågt, det känns aldrig får tomt.
  Jag ammade dottern varannan timme och under natten var tredje, men fick snart ge upp och ge ersättning, men hos mig var felet att jag inte hade mjölk, men ville så hemskt gärna amma. Minns att jag blev som tokig på det hela.

Kommentera