Dunder middag 🙏

AlltsÄ dagarna gÄr sÄ himla fort nuförtiden och jag hinner inte riktigt med. Vi har dock inte gjort nÄgot speciellt idag mer Àn att slappa, rÀtt sÄ skönt att bara vara hemma trots att rastlösheten kryper i mig. Vi ska eventuellt Äka till Rimbo imorgon för att trÀffa min syster och kolla pÄ lite fotboll. Men det beror lite pÄ vÀder och vind sÄ att sÀga, inte kul att stÄ ute i regnet tycker jag. Men en sak Àr sÀker och det Àr att vi behöver handla hem lite grejer sÄ till affÀren ska vi iallafall.

Det ska erkÀnnas att jag Àr jÀkligt trött och det Àr inte sÄ konstigt egentligen.. Men inatt sÄ sov jag sammanlagt 5 timmar, ja inte I strÀck inte men mellan matningarna sÄ att sÀga.

AppropÄ mat sÄ lagade Micke till en dunder god middag idag. Det vart entrecote, klyftpotatis bearnaisesÄs och grönsaker. Han fick till det riktigt bra mÄste jag sÀga, det riktigt smÀlte i munnen.

Mumsigt 🙏

SĂ„ mina vĂ€nner… Hur mĂ„r ni? Har ni nĂ„gra roliga planer för helgen? ❀

21 reaktioner till “Dunder middag 🙏”

 1. Ja dagarna blir helt annorlunda och framförallt nÀtterna nÀr man fÄtt barn och man mÄste helt plötsligt tÀnka in en tredje liten sötis i allt =D

 2. Det blir rÀtt tufft kan jag tÀnka mig med att vakna, somna, vakna , somna osv.
  Hoppas du hinner fĂ„ nĂ„gon vila mellan varven och att du sover djupt dĂ„ 😊

 3. Men mums vad gott det sÄg ut!
  Det Àr vÀldigt sÀllan vi Àter kött, har en sambo som Àlskar kött sÄ fÄr nog Àndra pÄ det, haha

  Helgen Àr helt oplanerad för vÄr del, orkar inte sÄ mycket!

 4. HÄller med om att dagarna gÄr fort. Det Àr ju redan helg igen. LÄter mysigt att trÀffa din syster. SÄ god maten ser ut, kan verkligen tÀnka mig att det vattnades i munnen. Blev sugen jag med faktiskt, haha.

 5. men jösses sĂ„ gott det sĂ„g ut, kött sĂ„s och potatis var det vĂ€ldigt lĂ€nge sen ja Ă„t nu. eller ja sen i sommras nĂ€r man Ă„t gillat typ men det Ă€r ju ganska lĂ€nge sen Ă€ndĂ„ om man gillar kött 😉 💕

 6. SĂ„g riktigt gott ut..hĂ„ller med om att tiden gĂ„tt fort denna veckan..Helgens planer hĂ€r Ă€r cafebesök, shopping & mera shopping, höstmys i soffan, matlagning, plugga och fixa lite hemma…trevlig helg!

 7. Smarrig middag du fick 🙂
  Jag vakna upp med förkylning och huvudvÀrk, sÄ jag fick ringt jobbet och Àr sjukskriven nu över helgen sÄ fÄr vi se om jag orkar jobba pÄ mÄndag. Ska vila dÄ jag inte orkar sÄ mycket, men mannen Àr glad iallafall att jag hÄller mig hemma Àn att jobba i helgen.

 8. Ibland kan det verkligen vara sĂ„ himla hĂ€rligt att bara slappa hemma! Middagen ser supergod ut 😃 Önskar dig en fin helg nu â˜șïžđŸŒž

Kommentera