Svar på frågestunden

Nämen hörrni, jag har ju glömt bort att svara på frågorna i frågestunden.. Skulle ha gjort det för längesen egentligen. Men vad gör väll det att det blev lite sent? Här har ni svaren iallafall 😊

Min fråga är; vilken tror du kommer vara din bästa egenskap som mamma? Kram
Oj vilken svår fråga.. Jag tror nog att det kommer vara min kämpar glöd, att jag inte ger upp och kämpar på. När det kommer till challe så kommer jag göra allt i min makt för att han ska nå sina drömmar

Hur ser du på framtiden? Hur många barn vill du ha? Vart drömmer du om att bo?
Jag skulle vilja ha 2 barn så challe får ett syskon.. Men samtidigt är jag osäker på om jag skulle fixa en graviditet till. Oavsett om det är om 1 år eller 3 år.. Mådde fruktansvärt dåligt med challe i magen. Men i en drömvärld så har jag 2 barn. Drömmer om att bo I en stor villa som ligger relativt centralt, stor tomt med en massa äppelträd och bärbuskar.

Känner du att oron som varit har kunnat börja lägga sig & tycker du att ni fått in någon rutin än, var det som du trott att bli mamma som du känner såhär långt.

Ja det tycker jag att den har gjort, känner inte alls samma typ av oro som när han låg i magen.. Eller när han hade blöjexem, då var jag väldigt orolig för han hade så himla ont. Att bli mamma var inte alls som jag trott, det är betydligt mycket bättre.. Hade aldrig kunnat föreställa mig detta och denna kärlek som jag känner 😍

Vilket är ditt absolut bästa lifehacks? Om du fick bo vart som helst på hela jordklotet, vart och hur skulle du vilja bo då? Kram fina!
Att skiva jordgubbar med den där mojängen man skivar ägg med är mitt bästa lifehack.  Är inte så kreativ jag 🤣Sen jag fick barn har jag lärt mig en del dock.. Vid blöjeksem är de bra att ha potatismjöl I blöjan Det suger åt sig vätskan ifrån Eksemen och läker på fint. Jag skulle vilja bo på ett ställe där det är varmt året om 🤣

vilken /vilka är ditt favorit band/artiskt, vad är dina bra och dina mindre bra egenskaper ?💕
Jag fullkomligt älskar Bon jovi, de har alltid varit mina favoriter. Mina bra egenskaper är nog att jag är sjukt bra på att laga mat, jag är snäll, givmild och tänker på mina vänner väldigt ofta. Jisses vilket kasst svar 🤣Mina dåliga är att jag inte har tålamod och jag svär för mkt 🤣

Vad bjuder du mig på om jag kommer och hälsar på och vad planerar du att vi ska göra? Vad vill du visa i din stad?
Då bjuder jag dig på en het paleo köttfärsoppa eller en grillad köttbit med helstekt potatis. Jag skulle vilja visa dig vinterviken, trots att det ligger en bra bit ifrån där jag bor. Men det är mitt smultronställe😊

Beskriv känslan av att blivit mamma för första gången med tre ord.
Livet är komplett

19 reaktioner till “Svar på frågestunden”

  1. trodde inte heller att jag skulle skaffa fler barn..Har en dotter som är 10..men nu i nov kommer en liten tjej till..känns lite nervöst då förra förlossningen var som hämtad ur en skräckfilm..men det kommer troligtvis att gå bättre denna gång..underbart med gott kött och god sås..såg inbjudande ut på bilden

  2. Kul med frågestund, och tack för det bästa lifehacket som jag någonsin har hört😂 nästa sommar när det ska bakas jordgubbstårta så ska jag prova detta 😍❤️

  3. Bättre sent än aldrig heter det ju! Kul att få läsa svaren från frågestunden. Smart att skiva jordgubbarna med äggskäraren. Det har jag inte tänkt på. Bon Jovi är en av mina favoriter med. Eller iallafall en låt, hehe. Har alltid varit svag för always.

Kommentera