Personlig almanacka

Jag är så himla glad ska ni veta.  För några veckor sedan så vann jag en tävling på Instagram där man kunde designa en personlig almanacka. Jag har aldrig använt almanacka det ska erkännas, men nu när det faktiskt kommer vara mkt möten och häng på bvc så tänkte jag att det är på tiden att jag har en.. Så det vsr ju riktigt kul att jag vann😍 Självklart så valde jag ett foto på lilla c på framsidan, ett foto där han är ett par timmar gammal bara 💙

💙💙💙💙

Innehållet består såklart av allt en almanacka ska ha, plus lite till såklart 😉 Jag valde att ha små citat på varje sida samt lite målarbilder som jag kan fylla i. Jag tycker den här är så himla himla fin och jag är så glad att jag vann..

Vill ni också designa er personliga almanacka så kan ni göra det här 💙

18 reaktioner till “Personlig almanacka”

  1. Grattis till din vinst!
    Jag har allt i en digital kalender på telefonen/datorn, men jag vill ändå alltid har en ”vanlig” kalender också. Där skriver jag inte upp allt men i stora drag så att jag kan få en enklare överblick.

  2. Har ju o princip allt på mobilen, så även kalendern, både privata och jobb (sistnämnda så fullspäckad så jag blir mörkrädd ibland) och har haft en brs tid mu. Hade en riktig förr när jag pluggade, så kul med almanacka men nu skulle jag nog ha svårt att gå tillbaka och ha en, även om jag skulle vilja ha en bara för att de är så fina

Kommentera