Kontroll på BVC

Hejsan.
Hur mår ni?
Jag mår faktiskt rätt bra och är inte allt för trött, Charles var ganska så trött själv i natt så det gick lätt att mata honom och få han att somna om.  Det tackar vi för 😍 Vi var på bvc igår för att väga och mäta honom, samt 4 veckors kontrollen. Han väger nu 2640 gram och är 48,6 lång. Han är liten och nätt våran lilla grabb. Han hade ökat 110 gram på en vecka, sen att jag tycker det är lite lite hör nog inte hit. Huvudsaken är att han går upp faktiskt. Kontrollen gick rätt så bra, vi pratade om hans blåsljud på hjärtat och att det är viktigt att det följs upp. Självklart kommer vi följa upp det, ingen snack om saken. Den är det så att hans testikel inte kommit till rätta utan är fast i ljumsken. Tydligen väldigt vanligt och han påverkas inte av det just nu, men har den inte gått ner när han är 6 månader så blir det en liten operation. Hoppas han kommer slippa det😊

När vi var klara på bvc så styrde vi bilen mot arninge för att handla lite. Svängde in på h&m och köpte lite kläder till lilleman.. En varmare overall han kan ha i vagnen och lite annat roligt.

Idag händer det inte så mkt mer än att jag ska tvätta under dagen. Rätt skönt ändå tycker jag då jag blir så trött för minsta lilla. Vad hittar ni på idag?

24 reaktioner till “Kontroll på BVC”

  1. Helt sjukt vilken vacker kille ni har <3 Skönt att kontrollen gick bra iallafall och att han växer även om det är lite. Hoppas han ska få slippa op <3 Jag har varit och storhandlat, städat och nu färgar jag håret.

  2. Underbara du, vad ni får vara med om redan i starten. Tänker massor på dig och jag finns alltid på messenger, enklast att skriva där❤️ 110gram är ju jätte bra! HEJJA Gobiten😃☀️🥳🌟💕

  3. Men du milde va söt han är 😍
    Skönt att han går upp och växer så som han ska
    Ibland kan de dröja innan båda trillar ner. Min son hade oxå bara en men den kom ner efter någon månad så inget att oroa sig så mycket om just nu

    Kram

  4. Men åh vilken liten söt pojke!😍❤ Tänk att du har hunnit bli mamma under tiden jag varit borta från nätet!😃 Så skönt att han går upp i vikt. Det är verkligen bra med alla kontroller som görs.

Kommentera