Vad kan jag göra för att hjälpa min son?

Halloj.
Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Den största förändringen är att vi faktiskt tagit vårt pick och pack och flyttat till rånäs. Det är otroligt skönt och jag trivs som fisken i vattnet. Vi tog det mesta på en dag så vi har nu bott här i 11 dagar och vi sov första natten här samma dag vi fick nycklarna.Skullr ni vilja ha en liten husesyn? Skulle kunna göra ett inlägg och visa hur vi bor med ett eller två rum i taget? Min familj har varit här en hel del och hjälpt till och fixat och donat. Otroligt uppskattat faktiskt då det är svårt att hinna med allt när man har en liten bebis.

När vi ändå trillade in på lilla Charles så kan jag berätta att han växer på dig och väger nu 2936 gram, han följer sin lilla kurva fint och det känns skönt. Tyvärr så kommer han nog behöva en liten operation så testikeln hamnar på plats, men det är ett enkelt ingrepp och väldigt vanligt. Han kommer klara det alldeles utmärkt 😊

Dagarna består meat av att sova, mata Charles, byta blöja och försöka se till så han har det bra. Vilket är kämpigt ibland, jag menar bebisar kan inte uttrycka sig i annat än skrik när saker inte är bra. Ibland är det svårt att tolka vad han vill också men jag gör mitt bästa. Just nu så tycker jag väldigt synd om honom.. Han har börjat krysta extremt mkr för han har svårt att bajsa, och han tar I för kung och fosterland men det kommer inte alltid något.. Han blir högröd I ansiktet och börjar ofta gråta. Vad kan jag göra för att hjälpa honom på nästa sätt? Vi kör med magdroppar men tycker väll inte det hjälper sådär as bra kanske.

Hur mår ni och vad gör ni i helgen?

19 reaktioner till “Vad kan jag göra för att hjälpa min son?”

 1. Härligt att ni trivs i ert nya hem.
  Bebisar och småbarnstiden är inte det lättaste men det är ändå en mysig tid. Så söt han är lilla Charles ❤

 2. Vad skönt att ni har flyttat nu och att ni trivs. Det är verkligen inte lätt att alltid förstå vad sin lilla bebis vill. Vad jobbigt med magen, har aldrig haft det problemet med mina barn. Däremot vad vuxna kan göra vid förstoppning har jag hjärnkoll på. Kanske är samma sak förresten.

 3. Michaela om han ta nappflaska lägg lite olja i, jag gjorde det med tvillingar eftersom dem fick välling och det gjorde att dem blev hårda i magen, så jag lagt en te sked olja i flaskan och det hjälpte dem.
  Du är så duktigt, stor kram till er

 4. Hej.
  Välkomna till Rånäs, spenderar mycket tid där då det är min arbetsplats.
  Lillen är ju super söt, grattis igen!
  Tips, om du ammar så kolla vad du själv äter, sägs att det kan påverka deras mage genom mjölken.
  Fråga på apoteket, de har många bra produkter så att han kan få hjälp.
  Ha det så bra, Lena

 5. Men vad spännande att ni flyttat, klart vi vill få en liten hussyn, så spännande att se ert nya. Vi körde med messmör när Lex var liten och var ofta hård i magen, han åt ju flaska så det var så smidigt och naturligt. Har aldrig testat droppar

 6. Skönt att ni fått ert eget nu och trivs bra! Lillen så fin, bra att han växer. Har tyvärr inga tips men hoppas det ordnar sig ❤️

 7. Grattis till nya bostaden, så skönt att höra att ni trivs så bra! Ser verkligen jättegärna en husesyn 😃 Håller alla tummar (och tassar) här hemma för att det blir bättre med lillkillen snart❤️❤️

 8. Hello there! This blog post couldn’t be written any better!
  Looking through this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I most certainly will send this post to him.
  Pretty sure he’ll have a very good read. Thank you for
  sharing!

 9. Long time reader, first time commenter — so, thought I’d drop a comment..

  — and at the same time ask for a favor.

  Your wordpress site is very simplistic – hope you don’t mind me asking what theme you’re using?
  (and don’t mind if I steal it? :P)

  I just launched my small businesses site –also built in wordpress like yours– but the theme slows (!) the site
  down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it
  by searching for ”royal cbd” on Google (would appreciate any feedback)

  Keep up the good work– and take care of yourself during the coronavirus
  scare!

  ~Justin

Kommentera