Söndag

Hejsan..
Hur mår ni? Hur har helgen varit?
Vi har haft en helt okej helg faktiskt. I fredags så var vi över till våra vänner som bor 5 minuter härifrån med bil. Vi satt och pratade om allt och ingenting i ett par timmar, ja fram tills challe visade extremt missnöje. Tror att det vart alldeles för mycket intryck för honom. Nya ljud, nya människor och nya dofter. Tur att det gick ganska snabbt att komma hem tänker jag. 😊

Igår så gjorde vi inte speciellt mycket utan spenderade sagan hemma, kan vara rätt skönt det med. När jag försökte vila på kvällen innan det var dags att ge challe mat så drömde jag en mardröm, det var riktigt hemskt och jag kände mig otroligt otrygg efter det.. Så jag gick upp och kollade tv med Micke istället. Att ligga där i sovrummet utan mina grabbar var lite jobbigt för psyket, vet inte varför.

Idag så har jag tvättstugan samt så ska jag försöka städa lite, det blir inte roligare än så. Lär nog ta en promenad i solen med grabben när tvätten är klar.
Vad gör ni denna söndag?

17 reaktioner till “Söndag”

  1. Har lagat en vitkålsgratäng efter ett nytt recept och den blev väldigt god. Har varit i kyrkan och nu tar jag det bara lugnt. Läskigt när man har såna mardrömmar att man känner sig otrygg.

Kommentera