Helgen

Halloj.
Hur mår ni? Här är det helt okej förutom lite ont i ryggen.
Den här helgen så har vi hunnit med en del och vi har haft lite besök. I fredags så kom våra vänner som bara bor ett stenkast bort över. Vi satt i köket och pratade om allt och ingenting.. Fick lite  avlastning med Charles av min fina vän Malin. Det är rätt skönt att man har en del vänner som inte är rädda för att hålla och gosa med grabben. Då kunde jag luta mig tillbaks en liten stund ❤️
Alltid trevligt när dem är över hos oss eller vi hos dem, har ju känt dem sedan jag var liten.

I lördags var tanken att vi bara skulle vara hemma . . Men som ni vet så blir jag rätt rastlös snabbt.. Så vi åkte till Norrtälje och knatade in på Claes ohlssons för att köpa lite lampor, sladdar och diverse saker till hemmet. Lite köcksknivar från fiskars så våra behövde bytas ut. Sen vart den en vända på flygfyren för att köpa lyx frukost tills idag, som jag dock fick äta själv då Micke sov 🤣

Syrran och hennes kille kom över en sväng under dagen och tog en kaffe. Det är skönt att vi bor lite närmare min familj nu faktiskt.. Vi träffas betydligt oftare vilket jag verkligen uppskattar ❤️

Jag har hunnit med att städa lite idag, men bara köket hallen och vårt sovrum.. De andra får faktiskt vänta tills någon annan dag.

Hur har eran helg varit?

13 reaktioner till “Helgen”

  1. Men mysigt att ha vänner på besök och kan tänka mig det är guld värt med sådana vänner!! Förstår att du blir rastlös det blir jag med haha! Men skönt att handla lite till hemmet.
    Förstår att du tycker det är kul att träffa familjen oftare. Jag är småsjuk så det har varit en lugn helg här.

  2. Det låter verkligen som en mysig helg med mycket tid med vänner och familj. Så skönt att ha de nära. Jag behöver också städa, det ser ut som hej kom och hjälp mig då både jag och mannen har haft fullt upp. Jag med jobb och mannen med årsmötet för domarklubben.

Kommentera