Här ekar det tomt.

Halloj.

Hur är det med er? Det vsr ett tag sedan jag kikade in här faktiskt.. Livet som mamma gör att sociala medier läggs åt sidan lite grann. Men tanken är att jag sakta men säkert skall komma tillbaks till skrivandet, jag saknar det då det är en sådan stor del av mig. När Charles var nyfödd så skrev jag i stort sett varje dag då han sov mer eller mindre hela tiden, riktigt så är det ju inte nu kan jag säga 🤣. Vi hsr en aktiv liten grabb som gärna vill ha vår uppmärksamhet hela tiden, lämnar jag rummet så får jag minsann höra hans extrema missnöje 😉

Det har ju helt klart hänt en del sen sist.. Charles har opererat sitt hjärta och det gick superbra. Nu växer han och äter lite mer än innan. Han hade ju lite problem med det innan de stängde ductus. Han är piggare som jag nämnde ovan, framför allt gladare. Han har ett leende på läpparna mest hela tiden, ja förutom när han är övertrött och jag lämnar rummet dvs😉. Sen är det så att han behöver genomföra en operation till när han blivit ett år, hans testikel sitter fast i ljumsken. Men det klarar han fint.. Jag kommer nog inte vara lika orolig för det som jag var för hans hjärta. Jisses det var en pers. Var så ledsen hela tiden på sjukhuset och jag kände mig maktlös. Men allt gick som sagt bra.

Så vad är nytt för min egen del? Jag har gått en introduktion på ett gruppboende som ligger knappt fem minuters promenad från vår lägenhet. Tanken är att jag ska köra några pass där i sommar, men även nu när någon är sjuk.. Så ja man kan säga att jag är timvikarie, eller ja jag är det för jag skrev på papper förra veckan 😉 De ska ringa den kommande veckan och kolla av läget hur jag tyckte det var och så. Jag tyckte om det en hel del faktiskt. Riktigt givande och roligt, tror jag kommer trivas riktigt bra där.

Så vad är nytt hos er?

15 reaktioner till “Här ekar det tomt.”

 1. Kul att du tittar in, förstår att det är fullt upp om dagarna ❤️ Skönt att operationen gick bra och att allt flyter på. Grattis till jobbet får man väl säga.
  Här händer det inte mycket nytt, haha. Jobbar, äter, sover. Ungefär som vanligt.

 2. Hej! Det var längesen. Vad stor lilla killen har blivit!! Åh vad skönt att operationen gick bra, kan bara föreställa mig hur jobbigt det måste varit för er.
  Grattis till jobbet och välkommen tillbaka!

 3. Skönt att hjärtoperationen gick bra. Å att ni har en kille hemma som är glad & mår bra 😊. Jobbigt med operationer. Men oftast går det bra. Förstår att tid till annat än barnet finns direkt inte. Men så är det 🙂. Ta hand dig & er!

 4. Har saknat d, mig här 🙂 Förstår oron vid hjärtoperationen, man lämnar ju det bästa man har i någon annans händer. Hur gammal är han nu?

 5. Vad kul att läsa något från dig igen…härligt att operationen i hjärtat gick bra och att han äter växer och bestämmer över er precis som det ska vara…hoppas du har tid och ork att uppdatera oss lite oftare. hoppas du får jobba lite smått…det kommer att kännas konstigt men fantastiskt att komma ut och inte ”bara” vara mamma (vilket i och för sig är det viktigaste jobbet)

 6. Han ser verkligen glad ut på bilderna, vuxit har han verkligen gjort. Vad bra att orationen gick bra, men förstår att du var orolig under tiden 🙂

 7. Kul att höra ifrån dig 🙂 vilken liten goding du har där! Förstår att det måste ha varit så jobbigt att stå bredvid när han gick igenom en sådan operation… Skönt att det gick så bra 🙂

 8. men så kul att höra från dig här i bloggen, kan tänka mig det blir svårt att få till allt med socialamedier som små barns förälder. va kul med nya jobbet, hoppas du kommer trivas där ❤

 9. Vad roligt att höra att du kommer att komma tillbaka till ditt bloggande. Vad härligt att hjärtoperationen gick bra skönt att han växer och är glad 🙂

 10. Det går upp och ner och ibland känner man inte för det eller har tid. Kan tänkande att det är svårt att hinna med med småbarn. Vad söt han var😍 Ska bli skoj att börja följa dig😊

Kommentera