Konst från Desenio

I annonspartnerskap med Desenio.

Hej.

Nu har vi bott här i rånäs i fem hela månader. Tiden springer verkligen och jag hinner inte riktigt med. När man flyttar från 25 kvadrat till 111a så har man ju en hel del rum att fylla ut så att säga, vi hade bara ett rum innan och nu har vi 4a. Jag har alltid gillat konst i olika former, gärna som jag kan pryda väggarna med. Vi har inte hunnit så långt i den processen som jag önskar, livet är minst sagt fartfyllt numera 😊 Det är ganska tråkigt att stirra sig blind på en vit vägg, bättre att hänga upp lite konst.

Jag har suttit och kollat runt lite på vad jag skulle kunna tänka mig att pryda väggarna med, det ska tilläggas att jag är ganska kräsen och det får inte vara vadsomhelst. Har kanske lite höga krav också när jag tänker efter😉.

Desenio är en webbplats där de har otroligt mycket fint, allt från posters till färdiga tavelväggar. Gillar verkligen just det konceptet, tavelväggar. Du kan alltså beställa hem ett färdigt ser med tavlor som du se sätter upp på väggen. Jag tycker det är otroligt smidigt och framförallt smart, jag menar då är det ju klappat och klart. Det är då ett fint paket pris på tavlorna, men du kan välja att köpa dem var för sig om det är så att  det är någon som inte faller er i smaken. Jag har hittat en tavelvägg som jag blev intresserad utav.

Tror denna skulle göra sig riktigt bra över min soffa. Det som gör att jag gillar detta förslag extra mycket är att det är bladen gör att jag får en harmonisk känsla. Ni vet ju hur jag känner inför naturen? Där får jag lugn och känner samma lugn när jag ser dessa.

Tänker även att jag vill ha någonting till sovrummet, något som peppar mig en tidig morgon. Som får mig att tänka positivt för det är ingenting jag gör klockan 5 på morgonen. ”Change your thoughts and you’ll change the world”. Det skriker ju motivation och positivt tänk eller hur?

Just nu så har Desenio rea och upp till 35% rabatt på sina posters så det är ett ypperligt tillfälle att göra en beställning om ni lik som jag är sugna på att pryda väggarna med lite nytt.

En kommentar till “Konst från Desenio”

Kommentera