Att känna sig viktig

Halloj.

Hur mår ni? Här är det faktiskt riktigt bra, känns kul att vara tillbaks här på bloggen. Jag har verkligen saknat att skriva och berätta om min vardag och lite annat för er.

Nu har jag arbetat sammanlagt 5 pass på mitt nya jobb, för er som missat så är jag timvikarie på ett gruppboende.. Inte ens fem minuters promenad hemifrån, så sjukt skönt. Jag trivs verkligen med arbetsuppgifter och kollegor. Ja givetvis med dem som bor där också ☺️ Att få vara något annat än mamma för en stund. Missförstå mig rätt, jag älskar att vara mamma och ta hand om min son. Älskar honom över allt annat… Men att få känna sig viktig och att jag gör något givande på annat håll än här hemma är guld värt för mig.

Hsr fått ett schema inför sommaren vilket känns hur kul som helst ❤️

Hur har ni det?

12 reaktioner till “Att känna sig viktig”

 1. Hej! Vad roligt med en uppdatering. Tänkte på dig häromdagen och funderade på hur du har det. Vad roligt att du har fått jobb på en gruppbostad och att det ligger så nära dig. Skönt att du har sysselsättning för sommaren. Jag förstår precis vad du menar med att få vara bara du och inte ”bara” mamma.

 2. Vad skönt för dig att du trivs så bra på ditt jobb, det är ju så viktigt!
  Förstår din känsla när man känner sig viktig och behövd, den känslan är fantastisk

 3. Kul att du är tillbaka! Härligt att du trivs så bra på jobbet också, det är viktigt. Man spenderar väldigt mycket av sin tid där trots allt.

 4. Åh va bra det låter att ha ett jobb så nära hem.
  Då förlorar du inte massor med värdefull tid genom att åka fram och tillbaka!

  Känner väl igen det du skriver om att du trivs att vara mamma men att det är skönt att få göra något mer än bara vara mamma. Komma ut och vara vuxen och bidra!

  Kram kram

 5. Oh va glad jag blev av detta inlägget, det är så viktigt att man trivs! Och såklart ska du få känna dig mer än en mamma. Du är du och det är i olika delar, tex behöver man agera vän osv. Håller med dig om att känna så, därför jag vill börja arbetsträna nu typ så jag kan arbeta sen förhoppningsvis! 🙂 Hoppas allt är bra annars! 🙂

 6. Grattis till ditt nya jobb och vad roligt att du trivs så bra! Förstår att man behöver göra någonting annat med för att komma hem och sedan vara den bästa mamman man kan 🙂

 7. Härligt att du är tillbaka, var längesen jag såg inlägg från dig ♥️ Det låter ju toppen att ha så nära till jobbet, speciellt när man har små barn. Jag har ca 10 min med bil till mitt jobb, det känns okej ändå

 8. Jag tror att man blir en ännu bättre mamma om man också få vara från barnen lite då och då och fokusera på något annat.. man ser barnen och uppskattar dem på ett helt annat sätt då och är inte alls ett tecken på att man skulle älska sin uppgift som mamma mindre för att man jobbar. Men måste ju säga att det låter härligt att ha ett jobb som ligger så nära hemmet.

Kommentera